Не е коментирано отлагане на изборите, това е слух. Това

...
Не е коментирано отлагане на изборите, това е слух. Това
Коментари Харесай

Каракачанов: Не е коментирано отлагане на изборите

Не е коментирано отсрочване на изборите, това е слух. Това съобщи вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.
Що се отнася до това дали ще има проблеми с преброяването на бюлетини, Каракачанов уточни, че не трябва да се избързва. Той посочи, че не обича да трансферира топката след запитване, че ЦИК се оплаква от качеството на закона особено поради протокола. Всеки от някой се оплаква, добави Каракачанов.
 44-то Народно заседание на България отива в историята 44-то Народно заседание на България отива в историята
Днес депутатите се събират за последно в пленарната зала с една единствена точка в дневния ред – да закрият и изпратят в историят...
Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация отхвърли България да има по-висока от прилежащите ни страни. Според него, отчитането е въпрос на статистика. Той изрече мнение, че пишем смъртни случаи, в които има доста тежки хронични болести. Може би другите страни не вършат тъкмо това, не знам, сподели вицепремиерът. " Не ми давайте за образец Северна Македония – страна, която плаче да ѝ подарят 500 ваксини ", продължи той пред Нова телевизия по тематиката. " Не ме питайте мен на какво се дължи резултатът в смъртност – не съм здравен министър, не съм член на Националния действен щаб ", съобщи Каракачанов и посочи, че е развил съмнение за статистиката за смъртност. Няма логичност да има толкоз по-малка смъртност в Северна Македония, в случай, че те непрекъснато плачат за медикаменти, посочи вицепремиерът.
" Като почна да ръководя повече, ще ви кажа какво ще направя повече ", сподели Каракачанов във връзка с здравната система. Той изясни, че във военните лечебни заведения са мобилизирани военни, минали курсове за санитари – част от неговите дейности за бранша, за който дава отговор.
Що се отнася до, който е награждаван, късият коментар беше: " Нали се сещате, че едно непознато разузнаване няма да потърси портиера ”. Каракачанов счита и, че най-вероятно когато е получил медал, Петров не се е занимавал с това, тъй като контраразузнаването е щяло да го следи. Вицепремиерът видя опити за основаване на конспирация и жълтини. " За страдание някои съществени неща в България се трансформират в жълтина ", продължи той, визирайки думите на основния прокурор Иван Гешев, че няма доверие на Военна полиция. Защо не цитирате по какъв начин благодари на началника на Военното разузнаване, добави той и сподели, че Военно разузнаване и Военна полиция са две разнообразни структури.
Вицепремиерът напомни и, че пробиви е имало в разследващи служби по целия свят. " Има пробиви, това е занаятът – въпросът е дали тези пробиви се разкриват бързо ", изясни той.
 Вътрешна македонска революционна организация: ЦИК позволи още веднъж намесата на Турция в политическия живот на България Вътрешна македонска революционна организация: ЦИК позволи още веднъж намесата на Турция в политическия живот на България
На 21.03.2021 година Централната изборна комисия е гласувала паритетно (9 на 9 от всички присъстващи на заседанието) разпоредбите за гласу...
" Е, тук не желая да давам отговор " – това беше най-интересният отговор на Каракачанов на въпроса да дефинира с една дума най-известните български политици. Отговорът беше на въпроса да дефинира Веселин Марешки. " Най-голям боязън имам от гибелта ", уточни водачът на Вътрешна македонска революционна организация, който сподели и, че кара " Дачия Дъстър " и най-често в последно време слуша военни маршове в колата. " Е, в този момент в случай че ви кажа, че не неистина - на карти сигурно. Жена ми не дръзвам да я неистина ", с усмивка съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация.
Като изляза от политиката, ще се занимавам с просвета, сподели Каракачанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР