Не е изненада, че нещо се е случило там, руската

...
Не е изненада, че нещо се е случило там, руската
Коментари Харесай

Стефан Янев за взрива на Кримския мост: Руската страна използва България и Румъния, за да търси слабото звено в членки на алианса

Не е изненада, че нещо се е случило там, съветската страна употребява България и Румъния, с цел да търси слабото звено в членки на алианса. Много е значимо какво и по какъв начин приказваме. Така ръководителят на партия " Български напредък " Стефан Янев разяснява съветските обвинявания, че България е забъркана във взривяването на тъй наречените Кримски мост. 
 
Първите два мандата са значими и преди да стигнем до третия би трябвало да създадем всичко допустимо да създадем държавно управление, съобщи още той. Янев сподели, че сега се заражда евроатлантическо болшинство, само че към този момент това е единствено декларативно. Това към този момент допуска сполучлива реализация на първия или втория мандат.
 
Формулата за помиряване минава през разговора, през същинския евроатлантизъм, акцентира водачът на " Български напредък ".
 
Доволен съм от нашия резултат, следва доста работа за бъдещето. Диалогът в Народното събрание ще покаже вероятните решения. В момента много от партиите упражняват предизборна изразителност, вместо да седнем и да водим разговор в Народното събрание.
 
Решенето е солидарно с Европейски Съюз, въпросът е решен, разяснява той проблема " Митрофанова ". Инфлацията и цената на живота са значимите тематики за хората, означи Янев. И добави, че националният консерватизъм или по този начин нареченият съвременен консерватизъм, е това, което изповядва партия " Български напредък ".
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР