Не е изминал и месец от последния кръг на завършилия

...
Не е изминал и месец от последния кръг на завършилия
Коментари Харесай

ЦСКА - изобилие от младост, опит и класа! Готови ли са армейците за нов мощен поход към златните медали?

Не е минал и месец от последния кръг на приключилия трогателен сезон в родния шампионат, а футболните пристрастености още веднъж са завладели последователите на най-великата игра. Само след две седмици стартира новото състезание, а тимовете играят контроли, стягат селекции и ще се впуснат в поредна луда конкуренция за призовите места.

Вицешампионът ЦСКА организира своята подготовка в Австрия, а досега " алените " изиграха и две контроли. Момчетата на Саша Илич победиха румънския Ботошани с 1:0, а единствено след 3 дни скриха топката на швейцарския колос Базел, побеждавайки го със същия резултат.
 ЦСКА - Базел 1:0 в контрола
Блестящ ЦСКА скри топката на Базел и записа втора победа в контролите

Тобиас Хайнц вкара единственото попадение в мача

" Армейците " привлякоха цели 5 нови до този миг - Марин Орлинов, Сейни Санянг, Матиас Фаетон, Майкъл Естрада и Браян Кордоба. Най-вероятно до края на подготовката към тима ще се причислят още няколко футболисти.

Но да обърнем внимание на това, което видяхме от тима в първите две контроли. По всичко проличава, че през новия сезон ЦСКА ще играе в скица 4-1-4-1, която може да прелива и в 4-3-3. И в контролата с Ботошани, и в тази с Базел, доста ясно си личаха двете линии от по 4 индивида, а сред тях действаше Джонатан Линдсет. Саша Илич употребява тази скица и в последния мач на тима предишния сезон, когато " алените " победиха Левски с 2:0. 
 Снимка 624183
Източник:

Въпреки че досега към тима не са се включили новите играчи, ЦСКА изглеждаше ослепително - изключително в контролата с Базел. " Червените " сътвориха куп положения пред вратата на швейцарците и единствено положителните намеси на вратаря Хитц предотвратиха по-тежко проваляне за полуфиналиста от Лигата на конференциите. 

И с изключение на, че ЦСКА изненада последователите си много прелестно с новия си образ, " армейците " записаха 3 победи и 3 чисти мрежи в тези дуели. 
 Снимка 624689
И в двете контроли присъединяване взеха доста от младите гении на ЦСКА, които демонстрираха огромно израстване и сигурно са поръчител за светлото бъдеще на клуба. Асен Дончев, Марк-Емилио Папазов, Християн Петров, Александър Бучков, Илиан Антонов, Петър Жабов, Георги Чорбаджийски, Симеон Александров и Станислав Шопов са на 21 години или по-малко. Шопов, Петров и Асен Дончев си бяха измежду главната група футболисти през предходната акция, само че Дончев се контузи при започване на сезона не съумя да се възвърне до края. Сега сериозна поръчка да създадат това дадоха Антонов, Папазов и Чорбаджийски, само че в крайното решение ще си бъде на Саша Илич.
 Снимка 587353
Източник:

Очевидно работата на Стамен Белчев в дубъла на ЦСКА стартира да дава положителни плодове и съм сигурен, че " армейското " дърво занапред ще ражда от ден на ден и повече надарени играчи. Както стана ясно, " армейците " към този момент имат и нов началник на школата - Костадин Ангелов, само че неговата работа ще бъде оценена на по-късен стадий. Младите футболисти постоянно са нетърпеливи да получат своя късмет под светлината на прожекторите, само че те би трябвало да знаят, че всичко е само и единствено в техните ръце. Всичко става единствено с самообладание и извънредно здрава работа.
 Снимка 623462
Източник:

Е, към днешна дата бъдещето за ЦСКА в действителност наподобява ярко.  " Армейската " къщурка наподобява съвсем изцяло подредена. " Червените " разполагат с младост, опит, класа и не на последно място - убеденост! Увереност, че тази година ще съумеят да пробият в евротурнирите и най-сетне да смъкват Лудогорец от първото място. На първо четене, с новите попълнения, ЦСКА наподобява като изцяло приключен и боеспособен тим, който ще може да реализира задачите си. Остава да забележим каква ще бъде обстановката и на второ четене... 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР