Не е изключено в ротацията Николай Денков-Мария Габриел да участва

...
Не е изключено в ротацията Николай Денков-Мария Габриел да участва
Коментари Харесай

Депутат от ПП-ДБ не изключвал в ротацията Денков-Габриел да участва и Пеевски, но те нямало да участват

„ Не е изключено в ротацията Николай Денков-Мария Габриел да взе участие и Делян Пеевски. ПП-ДБ обаче няма да бъде част от болшинство, което поддържа подобен сюжет на развиване “.

Това съобщи пред Нова ТВ депутатът Стоян Михалев от „ Продължаваме Промяната-Демократична България ”.

Според него ролята на Пеевски като балансьор на сглобката е нужда.

„ Знам, че доста хора се нервират от това негово държание. Нека не забравяме, че той се стреми, и то старателно, да излезе от листата „ Магнитски ”. Същевременно Борисов се стреми да не влезе в този лист. Това са на пръв взор сплотяващи старания, само че те са разнопосочни. Затова доста от обществените задания, които виждаме, са подбудени от тези ползи ”, разяснява още Михалев.

„ Ние сме парламентарно-представителна народна власт. Зад избора на Пеевски стоят забележителен брой гласоподаватели. Не сме им влияли. Така или другояче ние държавно управление с Делян Пеевски и поддръжка с него не сме договаряли. Хубаво е и да си припомняме случая с господин Мустафа Карадайъ, който в началото сподели, че безусловно е срещу каквото и да е държавно управление. По-късно нещо се случи и той стартира да приказва други неща ”, добави депутатът от ПП-ДБ.

И съобщи, че чака пристрастеностите към изборите да се успокоят.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР