Не е изключено успехите в кариерата и интересните познанства на

...
Не е изключено успехите в кариерата и интересните познанства на
Коментари Харесай

Нова следа! Юлия Скрипал работила в консулството

Не е изключено триумфите в кариерата и забавните познанства на дъщерята на полковника от ГРУ да хвърлят светлина върху спомагателни условия към случая в Солсбъри. Телеграм каналът „ Маш “ разбра забавни обстоятелства за биографията на Юлия Скрипал, която, по данни на английските управляващи, преди няколко дни пристигна в схващане след покушението в Солсбъри.

Оказва се, че дъщерята на някогашния полковник от ГРУ дълго време е работила в центъра за визи към Консулството на Съединени американски щати в Москва. Основната ѝ задача е била да съветва руснаци, които отпътуват за Съединени американски щати.  А оттова тя, означават създателите в телеграм канала, е минала да работи в представителството на международния колос Pepsico.

В същото време малко преди нещастието дъщерята на Скрипал си е купила апартамент на улица „ Давидковская “ в Москва (руските организации за парцели разказват жилищния регион като " влиятелен " ). И там, както се акцентира в „ Маш “, е значима по-скоро „ личността на продавача, в сравнение с купувача “: някогашният наемодател на момичето е Дмитрий Винокур – някогашен топ управител на американската компания CISCO, която си сътрудничи със службите из целия свят.

Към мoмента Дмитрий оглавява представителството на различен огромен американски холдинг - Extreme Networks. Тази телекомуникационна компания, която създава мрежово съоръжение, проектира и построява Ethernet-мрежи.

 Тези обстоятелства от биографията на Юлия Скрипал и вероятните ѝ връзки с Дмитрий Винокур сега в детайли са обсъждани от съветските следователи. Не е изключено, че това може да хвърли светлина върху спомагателни условия към случая в Солсбъри, който се трансформира в огромен дипломатически скандал.

източник: блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР