Не е изключено и други депутати от Има такъв народ

...
Не е изключено и други депутати от Има такъв народ
Коментари Харесай

И независимите говорят с колеги от ИТН, но не ги притискат

Не е изключено и други депутати от " ИТН " да поддържат държавното управление на Асен Василев. Това счита самостоятелният народен представител Георги Георгиев - един от напусналите " ИТН ".

Не единствено хора от екипа на Василев и Петков, а и самостоятелните депутати се обаждали на сътрудниците си от Има Такъв Народ. " И ние приказваме с тях. Не ги притискаме. По-скоро диалозите са те да си решат по съвест ", увери Георгиев, само че посочи, че резултатът от.
 Слави Трифонов удостовери: Натискът над депутатите от Има Такъв Народ продължава
Слави Трифонов удостовери: Натискът над депутатите от Има Такъв Народ продължава

Аз в последните 30 години модерна история на политическия живот за такова нещо не съм чувал, уточни партийният водач

По думите му Виктория Василева , един от моторите на парламентарната група на " ИТН ", а и на самата партия, също е била " на косъм " да напусне. " Възможно беше и тя да е с нас, само че в един миг се отдръпна ", сподели Георгиев. Припомняме, че предходната седмица самата Василев разгласи, че . Тя обаче не уточни съответни аргументи на неодобрение от политиката на партията, а обоснова решението си с изпълнен персонален ангажимент.

На въпрос дали е разговаряно и с , Георгиев съобщи, че няма контакт с нея.
 Независимите депутати държат Политическа партия в шах за кабинет до петък
Независимите депутати държат Политическа партия в шах за кабинет до петък

" Безусловна поддръжка няма "

Шестимата самостоятелни депутати евентуално ще поддържат препоръчаното от " Продължаваме Промяната " държавно управление . " Вчера имахме първата среща, на нея поставихме няколко съответни тематики, които да станат част от програмата, която ще се написа. На база на предварителните диалози и единодушието, което постигнахме по тези тематики, по-скоро ще подкрепим държавното управление ", съобщи Георгиев.

Той изясни, че първата тематика е била нуклеарната енергетиката . " Ние казахме, че държим на построяването на 7-и и 8-и блок на АЕЦ " Козлодуй " . Асен Василев удостовери, че се работи по тази тематика. Вървят диалози с Гърция да изкупува за 30 години напред ток ", сподели Георгиев.

Втората тематика е била битката с корупцията и промяната на управлението на КПКОНПИ и смяна на закона . Независимите депутати са поискали още ускорение на промяната в правосъдната власт и въвеждане на механизма за надзор на основния прокурор. Поставен е бил въпросът и с разследващите служби.
 Асен Василев сигурен, че ще сформира кабинет, за Има Такъв Народ вратата е затворена
Асен Василев сигурен, че ще сформира кабинет, за Има Такъв Народ вратата е затворена

Утре ще се организира среща за сформиране на държавно управление с самостоятелните депутати
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР