Не е изключено да се разглоби сглобката на управлението. Има

...
Не е изключено да се разглоби сглобката на управлението. Има
Коментари Харесай

Социолог: Не само местните избори, но и Божков може да разглоби управлението

Не е изключено да се разглоби сглобката на ръководството. Има доста незнайни в идващите месеци. Не просто резултатите от локалните избори. Имаме на хоризонта също по този начин една драма с господин Божков и с следствието, което прокуратурата би трябвало да приключи по отношение на неговите обвинявания, което също може да докара до известно разлюляване.

Това разяснява в студиото на Euronews Bulgaria социологът от „ Маркет линкс “ Добромир Живков.

Трябва да си даваме сметка и за общата картина. А тя е, че ГЕРБ и Движение за права и свободи в това Народно събрание трансформираха в забележителна степен посоката на своето политическо деяние, тъй като неща,за които те гласоподаваха срещу в 48-то Народно събрание, в този момент към този момент се гласоподава по напълно друг метод. Тоест има фактори, които ние не можем да оценим непосредствено, тъй като не са толкоз забележими, които въздействат серизно в посока на смяна на политическото държание на тези две сили. А докога тези фактори ще имат решаващо въздействие точно върху ГЕРБ и Движение за права и свободи, е доста мъчно да кажем.

Трудно е да кажем какъв брой постоянна би била обединението. Всяко събитие рискува в някаква степен тази сделка за общо ръководство. Но виждате, че непрестанно когато напрежението се увеличи, вместо те да си споделят един с различен, се стига до индиректни конфликти в медиите, което не е здравословно като цяло. Но въпреки това това, може да се окаже, че е механизмът, по който работи имено тази коалиция, а не с класическо съглашение, което се следва с механизми, по които се взимат решения. Понякога нещата при нас се случват по натурален метод и не по най-най-структурирания. Може да се окаже, че това пък е механизмът, по който тази коалиция да оцелява и да се взимат решения. По този метод точно – с обществени конфликти когато един против различен застава водачите на двете най-големи политически сили.

Вижте цялото изявление във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР