Не е истина в един иначе миловиден човек колко много

...
Не е истина в един иначе миловиден човек колко много
Коментари Харесай

Злобата на Капитонова вбеси и Гери Стаменова, сравни я със змия

Не е истина в един другояче добродушен човек какъв брой доста завист може да генерира. Естествено, че приказваме за Виктория Капитонова и грозните подиуми, които сме принудени да гледаме в " Ергенът ". Не че в предходните риалити формати тя сподели нещо по-различно, само че този път просто сме изумени. 

Изумени са и участничките в " Ергенът ", които си потеглиха по-рано от формата. Като Гери Стаменова да вземем за пример, която още преди време ни предизвести, че Виктория не готин човек. Е, в този момент употребява момента, с цел да ни каже " споделих ли ви "... или нещо в този смисъл.

Виж още: Спортни мацки: Карина и Людмила се отдадоха на отмора в планината 

" Радвам се на всички ваши мнения и отзиви, тъй като в действителност никой не знае какво ни е било в това змийско гнездо! Видяхте ли по какъв начин се потвърдиха думите ми ", разяснява тя на стори в Instagram. " И след това " Гери не завоюва "... нямам задоволително гнусота в себе си, сори ", добавя още хубавицата. 

Виж още: Кифлите в " Ергенът " вбесиха Диона! Певицата с любимец за шоуто и апел към всички момичета 

Гери Стаменова приканва да вземем поучения от формата, като даже прави и някои геополитически подмятания, само че да не ги намесваме и тях.

Изображение: https://www.instagram.com/stamenowwa/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР