Не е истина твърдението, че със споразумението за признаване на

...
Не е истина твърдението, че със споразумението за признаване на
Коментари Харесай

19 минути: Делата срещу NEXO продължават в Лондон

Не е истина изказванието, че със съглашението за признание на измамите в Съединени американски щати са отпаднали всички каузи против NEXO. Не е правилно и последващото, че става дума единствено за едно дело в Лондон, оповестява „ 19 минути “, като се базира на свои източници, близки до юристите, които вземат участие на терен.

Всъщност и процесът, по който към този момент съдружниците в платформата бяха наказани от някогашния си сътрудник и създател на целия план Г. Шулев в английската столица продължава, само че се движи и искът на най-големите им вложители, по който ще се разбере и същинската стойност на групата, която съгласно вложителите е доста пъти по-ниска от обявяваната в медиите.

По един от исковете на американски щати – и то навръх президентския, също би трябвало да се откри има ли въобще и какви са активите на NEXO.  Доколкото е известно, не е преустановен и първият огромен иск против криптосхемата, заведен от група американски предприемачи от еврейски генезис, с който се изяснява и ползата на израелските служби към бг акцията против донорите на Демократична България, който от NEXO неудобно се пробваха да опровергаят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР