Не е истина - кръстят се феновете и най-вече близките

...
Не е истина - кръстят се феновете и най-вече близките
Коментари Харесай

Софка изби рибата в световния океан! Омъжва се отново за Гринго: Ми обичам го, бе! (ВИЖ ТУК)

Не е истина - кръстят се почитателите и най-много околните на Софи Маринова, разбрали, че любимката им отново се е върнала при Гринго. Е, това в случай че не е психопатия, здраве! При мъжа, който я спукваше от пердах, че даже и ръката й счупи, само че тя - йок, обичам го!

" Софка мазета рибата в международния океан. За такава идиотия в психиатрията ще я вземат без да чака ред ", безапелационни и гневни са нейни близки. Оказа се, че самият Гринго или Тодор Давидов, както е по персонална карта, не е в Германия, а си е тук.

" Каква Германия, какъв затвор, луди ли сте?! Тук съм си ", отсече самият той пред медии по телефона. След което затвори и не пожела да приказва повече. Че със Софка са се събрали още веднъж обаче е реалност, доказан от няколко самостоятелни един от различен източника.

Маринова, която скоро ще дами и единствения си наследник Лоренцо, издала, че доста й се желае и на нея нова женитба. И най-много неколкократно признавала, че си обича мъжа и туй то.

" Какво да направя, бе?! Обичам го тоя Гринго, да му опустее главата нека! С никой мъж не ми е било по този начин хубаво като с него, знае по какъв начин да си ме глези и по какъв начин да си ме гали. А, че се караме, караме се, само че то в коя влюбена къща няма счепквания за нещо?! ", разсъждавала лудналата по Давидов Софка.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР