Не е истина колко много едно дете може да промени

...
Не е истина колко много едно дете може да промени
Коментари Харесай

BALLAN се отдаде на спомени и размисли за живота - за смисъла, ценностите, парите и истински важното

Не е истина какъв брой доста едно дете може да промени хората. Такъв е образецът с изпълнителя, ефирен водещ и инфлуенсър BALLAN, който стана татко преди броени месеци. Всъщност откогато на бял свят се появи мъничкият Матей, в Instagram профила му има единствено и само фотоси, свързани с него и бащинството като цялото.

Виж още: Личната покруса, която беляза Кремена от " Игри на волята "! Риалити звездата с загубата на мъжа си 

Мнозина упрекнаха BALLAN и половинката му, че сходно на други инфлуенсъри желаят да изкарват пари от цялата история с детето, само че... истината е много по-различна и инфлуенсърът я разкри по супер човешки метод в обява, на която в действителност е единствено той и половинката му, Надя:

Снимката е правена преди година и половина, а двамата наподобяват съмнително безгрижни. Всъщност гледайки тази фотография, BALLAN се е замислил, че още тогава двамата с Надя са мечтаели да бъдат родители. Но тогава нещата не изглеждали по никакъв начин елементарни. " Надежда все ме питаше " Айде Коки, по кое време ще ми направиш едно малко сладно бебе ", а аз хем предпочитание огромно,хем си повтарях " Трябва да имаме финансова непоклатимост. Трябва да имаме дом, където да го гледаме. Трябва еди какво си ", казвал той.

Виж още: Ергенско празненство с мацки и алкохол: Момчи и Дани от " Един за различен " се събраха на супер ваучър

Но през днешния ден двамата към момента са чартърен, а терзанията изчезнали - " тъй като няма значение къде си, а с кой си ". " Дете можеш да гледаш и в една стаичка 2х2, стига да имаш предпочитание. Живота не постоянно е прелестен, само че постоянно можеш да го промениш към по-добро. От теб зависи ", заключава телевизионният водещ. 

Мъничкият Матей неотдавна чества своя първи персонален празник - имения си ден. " Бъди все по този начин щастието в нашия живот и расти здрав и нехаен. За всичко друго мама и тати,ще се погрижат ", написа по мотива BALLAN.

Изображение: https://www.instagram.com/ballancho/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР