Не е истина колко бързо минаха първите 9 месеца от

...
Не е истина колко бързо минаха първите 9 месеца от
Коментари Харесай

Топъл, уютен и цветен - октомври е тук! Но какво готви за всяка от 12-те зодии той?

Не е истина какъв брой бързо минаха първите 9 месеца от годината. Вече е октомври и звездите са ни подготвили цялостен куп изненади. Да не се бавим повече, а да види какъв е хороскопът на всяка една от 12-те зодии.

Виж още: Упорити и целеустремени: тези зодии не се стопират пред нищо

Овен

Новият месец ви носи онази задоволеност и самостоятелност, за която мечтаете от дълго време. Работата ви ще ви се коства същински приятна. Избягвайте да попадате в крайности. В персонален проект нещата наподобяват спокойни, а необвързаните от вас дано се оглеждат. След средата на месеца ще имате потребност от духовно усамотение. В края на месеца най-сетне ще се оттървете от нещо, което ви тежи от дълго време и ще се почувствате преродени. 

Телец

Ще се наложи да покажете находчивостта и продуктивността си на работното място. Работата ви ще се удвои. Ще имате опция за израстване. Ще се радвате на положително здраве. Няма да имате доста време за обич, а взимоотношенията ви ще бъдат най-вече с сътрудниците ви. Средата на месеца ще ви донесе ново партньорство. В края на месеца ще се обърнете към духовното и ще поставите под подозрение неща, в които постоянно сте вярвали- 

Виж още: Животът е по-спокоен, когато тези три зодии не ни се пречкат

Близнаци

Креативност, обич и приятни занимания. Това ще е октомври за вас. Новолунието на 13 октомври е ще ви донесе опция за нови планове. Обръщайте внимание на детайлите. Месецът е подобаващ да обърнете внимание на здравето си и хранителния си режим в частност. 

Рак

Този месец ще имате предпочитание да се поглезите с храни, питиета. Ще се чувствате добре у дома, там ще господства хармонията. Месецът няма да донесе нови благоприятни условия в работата, само че в персонален проект ще се изправите пред предизвикването да изразявате себе си и да поддържате връзка прочувствено с другите. 

Лъв

Другите ще оценят вашата креативна натура. Имате огромни проекти за бъдещето и може би точно в този момент е времето да пристъпите към тяхното осъществяване. В персонален проект фокусът ви ще е напълно върху връзката ви. Ще насочите мислите си към дома, фамилията, уюта. Към края на месеца ще сте пред алтернатива, обвързвана с кариерата ви.

Виж още: Забавен хороскоп: ето какъв възпитаник си съгласно зодията

Дева

Време е за математика и то обвързвана с персоналните ви финанси. Ще откриете способи да живеете по-спестовно и ще съумеете да заделите пари за непредвидени разноски. Месецът е превъзходен да се ограмотите по тематики, които постоянно са ви интересували, само че в никакъв случай не сте намирали време за тях. 

Везни

Това е вашият месец! През него ще кипите от сила, ще поддържате връзка доста и с всеки. Ще имате опция за спомагателен приход през октомври. Но и ще би трябвало да преразгледате полезностите си - както на материално, по този начин и на интелектуално и духовно равнище. Обърнете внимание и на средствата, с които боравите. 

Виж още: Зодиите, които ще срещнат любовта напълно скоро

Скорпион

Чувствате се като вулкан, който всеки миг може да изригне. Неяснотите към вас са доста, раздразнени сте. Пробвайте по някакъв метод да отпускате напрежението. Въпреки всичко октомври е добър месец за гонене на цели и фантазии, участване в групови действия и повече време с най-близките. В края на месеца ще видите " светлина в тунела ".

Стрелец

Месецът ще е отличен да преследвате фантазиите си. Ще създавате нови другарства. Средата на месеца ще е съвършена да започнете нещо ново и от дълго време мечтано. Не забравяйте обаче да помислите и за себе си. Обърнете се обратно към свършеното и си дайте време за равносметка. В края на месеца ще разберете нещо значимо за вашето здраве.

Козирог

Ще имате цялата сила на света, с цел да вършите най-любимото си - работата си! Но спрете за миг и се запитайте - това ли е, което желаете. Средата на месеца ще имате опция да започнете нещо ново. Не се срамувайте да изкажете мнението си. Важни събития в персоналния си живот ви чакат към края на месеца

Виж още: Пазете се от тези зодии, тъй като са много рискови

Водолей

Време е да започнете нещо ново - курс, пътешестване, спорт... просто да разширите мирогледа си. Ще се срещнете с хора, които ще трансформират трайно философските ви усещания за основни тематики в живота. Ще бъдете изключително чувствителни към персонални проблеми и ориси. В края на месеца може да се сблъскате с битови проблеми вкъщи.

Риби

Време е да излезете от хибернацията и да внесете малко активност в живота си. Може би изглеждате отдръпнати от най-близките, а може би това е тъкмо по този начин. Обърнете внимание на чакащи ви от дълго време задания.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР