Не е истина, че тялото на през октомври миналата година,

...
Не е истина, че тялото на през октомври миналата година,
Коментари Харесай

Гавра с покойната актрисата Виолета Донева разгневи сина й

Не е истина, че тялото на през октомври предходната година, към момента не е заровено и че към този момент 7 месеца трупът й се намира в моргата, а повода за това са експертизите, които правосъдна медицина организира, както оповести национална медия през вчерашния ден.

С Флагман.бг се свърза синът на любимката от дребния екран на две генерации българи Иво Стайков, който изрази своето голямо отчаяние и оскърбление от публикувания слух.

Майка ми беше погреба в стеснен кръг тъкмо 1 месец след нещастието. Поклонението беше в доста стеснен кръг. В последните години от живота си тя предпочиташе усамотението и избягваше светския живот. Убеден съм, че не би желала гласност в този толкоз печален миг за нас. Нещо повече – дружно с най-близките от фамилията на погребението участваха министърът на културата проф. Велислав Минеков, заместник-министърът Доц. доктор Пламен Славов, шефът на Театър „ Възраждане ” Роберт Янакиев ”, сподели синът й Иво Стайков.

Тялото е било освободено за заравяне с позволение на наблюдаващия прокурор. Това е станало след окончателното привършване на всички нужни патоанатомични дейности за потребностите на следствието.

Тъй като в обявата от през вчерашния ден се замесва и името на внучката й Ивет като обвинена, нейният татко бе безапелационен в следното: „ Случаят е в ръцете на изключителни експерти, които ще изяснят какво тъкмо е станало. Аз по никакъв метод не желая да влизам в това поле. Всичко е в компетентността на прокуратурата, както и на юристите ”.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР