Не е имало заплаха от моя страна, че ще бутна

...
Не е имало заплаха от моя страна, че ще бутна
Коментари Харесай

Марешки: БСП ни направиха най-бедната държава в Европа, те са срам

Не е имало опасност от моя страна, че ще бутна градеж на мъж, тъй като собствеността под тази постройка е моя. Ще бъде първият човек, който ще бъде наказан, че е съм желал наем. Чувствам се изнасилен, тъй като той е бил на мой парцел, а прокурорката не спря да повтаря, че желая наем за непозната благосъстоятелност. Същото е като изнасилванията на баби по селата поради 2-3 лева Това съобщи в предаването "Лице в лице " по БТВ водачът на Воля Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

"Аз съм неосъден, имам присъда, само че чакаме решение на трета инстанция ", сподели още той.

"БСП посяха семето на мизерията в България и ни направиха най-бедната страна в Европа. Те са срама на българското общество, тях ги гонят от години ", добави Марешки по тематиката за репликата си към левицата, че са „ изверги “.

"Подкрепям митингите, само че съм срещу блокадите, които унищожават столицата ", приключи Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

Лидерът на партия Воля сигнализира, че подправени профили в мрежата под неговото име правят измами.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР