Не е имало трети вариант за Цветан Цветанов. Това зяви

...
Не е имало трети вариант за Цветан Цветанов. Това зяви
Коментари Харесай

Борисов: Името на Цветанов се заменя с „Изпълнителната комисия“, не е имало трети вариант


Не е имало трети вид за Цветан Цветанов. Това зяви министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов след срещата с Изпълнителната комисия на партията, която се проде в петък в централата на ГЕРБ.

Вариантите за Цветанов бяха два - напуща управителните постове на партията, стопира да се изявява по медиите, да е лице на партията и остава да работи в централата като редови член. Той не се съгласи и избрахме другия вид – напуща отвред! Какъв вид трети? “, разяснява Борисов във връзка твърданията на Цветанов по-рано през днешния ден, че имало и трети вид, само че той не бил признат от премиера.

„ Това беше и негово предпочитание, и както той сподели, доверието в нас по доста тематики го няма…Мисля, че това беше предстоящо. Не ми се искаше повече Веско Маринов да ми пее на концерти “,заяви още Борисов.

Премиерът посочи, че Изпълнителната комисия и Конгресът на партията би трябвало да дефинират броя на заместниците му, само че загатна: “с двама заместници и повече власт на административния секретар, който да движи техническите неща през времето, в което аз се занимавам с премиерството си, мисля, че е премного “.

Румяна Бъчварова ще бъде освободена от позицията шеф на кабинета, с цел да може да стане дипломат. Нейното място заема Деница Желева. Досега тя беше консултант на премиера по външна политика, заяви БНР.

Борисов и управлението на партията са разискали също резултатите от евровота и други вътрешно-партийни въпроси:„ Исках през днешния ден, преди да си отидат, да ги успокоя, че който си е правил работа, ще си прави отново. Името на Цветанов се заменя с „ Изпълнителната комисия “.

" Ще основа и един орган за надзор вътре в самата партия – за сигнали, тъжби и недоволства – приказвам за тези отвън закононарушенията “, добави Борисов.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР