Не е имало сделка БСП да са кротки по време

...
Не е имало сделка БСП да са кротки по време
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Не е имало сделка с БСП за махането на Димитър Главчев

Не е имало договорка Българска социалистическа партия да са кротки по време на европредседателството, а в подмяна Димитър Главчев да напусне председателското място в Народното събрание. Това съобщи в предаването „ Лице в лице” Цвета Караянчева.

Опозицията е за това – да слага ръководещите в сложни обстановки и ръководещите да вземат мъдри решения, никой няма да запуши устата на опозицията, добави новият ръководител на Народното събрание.

„ Ние също имаме 95 депутати, които имат задоволително причини и няма да оставят опозицията сама да говори”.

Никой не е желал от опозицията да бъдат по-кротки, безапелационна беше Цвета Караянчева.

В отговор на упреците към нея, че е доста вироглава , има изострен език и е доста избухлива, както и че не е правист, Караянчева съобщи, че никой не може да бъде способен за ръководител на Народното събрание и постоянно има какво да се учи.

„ Верно, аз съм машинен инженер, само че знаете, че има екип от адвокати, които оказват помощ на Народно събрание, имаме доста добър юридически отдел, имаме положителни референти, имаме сътрудници адвокати, които във всеки един миг са разполагаем. В последна сметка човек не може да знае всичко и човек се учи.

Относно моя темперамент, мисля, че за тези 6 месеца демонстрирах, че мога да преглътна страстта си. Ще се опитам да продължа в същия дух, тъй като ръководителят би трябвало да бъде пръв измежду равни.

Ще се опитам да бъда повече равна, в сравнение с първа и да импортирам успокоение в залата.

Всеки има право да се изрича, тъй като ние сме 240 народни представители и всички имат зад тила си доста гласоподаватели и, в случай че запушиш устата на един, това значи, че не даваш опция на гласоподавателя да каже какво мисли, а националният представител е там, с цел да споделя какво мислят хората в района, какво желаят да се промени.

Ще се опитам да не позволявам личностни нападки , само че човек в никакъв случай не може да се закълне в нещо на 100%. Ще забележим, времето ще покаже”.

Цвета Караянчева сподели още, че ще й липсва това, че няма да може да се изрича експресивно и да взема страна в разногласия.

„ Трябва да затрупвам пристрастията си от време на време, тъй като би трябвало да бъда безусловно и аргументирана и хладнокръвна”.

Ще се опитам да се укротя , добави тя.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР