Не е имало оръжие в момента на разправията между Христо

...
Не е имало оръжие в момента на разправията между Христо
Коментари Харесай

Нямало намесено оръжие в съседския скандал с Христо Шопов

Не е имало оръжие сега на разправията сред Христо Шопов и Патриша Тийвс. Това твърди пред bTV юристът на артиста Ина Лулчева.

Припомняме, предходната седмица след съседски скандал, а след това прокуратурата му повдигна обвиняване за закана за ликвидиране с револвер против жена. Заплашваната беше разпитана в 7-о РПУ в София.

Лулчева изясни, че при идването си служителите на реда са попитали Шопов дали има оръжие и той дал отговор утвърдително, тъй като в дома си има законно притежавано такова. Не било обаче потвърдено, че сега на разправията артистът е заплашвал с револвер съседката си.

Според отбраната задържането му за 72 часа е било изцяло ненужно. " Оръжията са в дома му, той споделя, че ги има. Ако за такива разменени реплики се повдига обвиняване, би трябвало 2/3 от българския народ да бъде упрекнат ", означи Лулчева. Съдът установи, че няма оръжие в този скандал.
 Христо Шопов ще прекара 72 часа в ареста
Христо Шопов ще прекара 72 часа в ареста

Обвинението против Шопов е за закана с ликвидиране с револвер

Отделно, тя изрази вяра прокуратурата да не се откаже и да продължи следствието на Петър Петров-Еврото и

Бившият заместник-председател на Висшия адвокатски съвет изясни, че има твърдо предпочитание за справяне с проблема по отношение на убийството на Мартин Божанов-Нотариуса. Съдебната власт също желае да се самоочисти, както желае да се самоочисти самата адвокатура. По линия на адвокатурата не може да бъде наложено наказване на юристите, покровителствали Нотариуса. Адвокатските препоръки би трябвало да бъдат самодейни за определяне на данни за такива нарушавания и бързо да реагират, уточни Лулчева.

Тя изрази убеденост, че в прокуратурата има доста хора, които могат да проверяват, стига да не се оказва напън в държавното обвиняване.

Да се генерализира всичко, че е забъркан изпълняващият функционалностите на основен прокурор Борислав Сарафов, не е по този начин, уточни Лулчева.
 Христо Шопов е в ареста за опасност на жена с револвер
Христо Шопов е в ареста за опасност на жена с револвер

След скандал в кв. " Манастирски ливади " в София
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР