Не е имало обир в офиса за плащане на битов

...
Не е имало обир в офиса за плащане на битов
Коментари Харесай

Касиер инсценирал грабежа в Разлог

Не е имало грабеж в офиса за заплащане на битов сметки в Разлог, заяви bTV. Касиерът, подал сигнала, че е станал жертва на въоръжен обир, си е измислил историята.

 Блокираха Разлог след въоръжен обир във компания за бързи заеми Виж още

Случаят беше оголен за броени часове от криминалистите.

Касиерът е арестуван е за 24 часа, само че още не му е повдигнато обвиняване, оповестиха от полицията и прокуратурата.

Мъжът измислил всичко, тъй като бил задлъжнял и му трябвали незабавно пари. Според struma.com той имал задължения, насъбрани от хазарт и бил притискан, с цел да се издължи. Затова позвънил в полицията и съобщил, че е заплашван и са му откраднати пари.

Заради обира през целия ден всички изходи на Разлог са блокирани от полиция. Проверяваха се всички коли, които напущат града.

Нямаше очевидци на закононарушението, с изключение на служителя на касата Васил Татарски. През деня той описа пред Българска национална телевизия, че обирджиите били двама. Единият имал револвер, с който го заплашил.

Татарски работи в касата за разплащания от няколко години. Пред публицистите описа, че през днешния ден на обяд излязъл за малко. След като се върнал на работното си място, в офиса нахлули двама мъже. Не били маскирани, само че носели оръжие. " Влязоха двама, единият беше въоръжен. Той ме заплаши, сподели да дам парите. Дадох каквото имах, т.е. не го дадох, той си го взе, взе по-едри пари ", сподели Васил по-рано през днешния ден. Твърдеше още, че след обира не е съумял да види накъде са избягали крадците, както и дали са били с автомобил.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР