Не е имало искане за оставката на Волен Сидеров като

...
Не е имало искане за оставката на Волен Сидеров като
Коментари Харесай

НФСБ не иска оставката на Волен Сидеров като председател на парламентарната група

Не е имало искане за оставката на Волен Сидеров като ръководител на парламентарната група на " Обединени патриоти ", съобщи депутатът от НФСБ Борис Ячев пред публицисти в Народно събрание.
 Оставките на министрите влизат в Народното събрание другата седмица  Цветанов загатна, че оставките на тримата министри може да не бъдат признати  Коалицията оцеля, министерските оставки ще се разискват след седмица
Ако питате за това дали Сидеров е ръководител на ПГ - да, подобен е. Не е имало искане за неговата оставка от НФСБ. И през вчерашния ден Валери Симеонов и аз го казахме, че концепцията е за промяна на действие на ръководството на парламентарната група, а не за оставката на Волен Сидеров като ръководител, уточни Ячев.

Той разясни още, че неналичието на декларация на " Обединени патриоти " от трибуната в Народното събрание не се дължи напрежение в обединението:

  " Имаше подготвеност за декларация, само че очевидно е имало някакъв механически проблем. Г-н Сидеров не беше в зала и нямаше декларация "

Борис Ячев уточни още, че през днешния ден е разговарял с Волен Сидеров:

" Говорихме, че ще се възстановяват нещата в парламентарната група с регулярните събирания, съвещания, разисквания на законопроекти, вдишване на ангажимент от всички народни представители да се стои зад законопроектите - тъй че парламентарната група да действа обикновено, съобщи той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР