Не е имало 80 полицаи в болница, беше неточно изказване,

...
Не е имало 80 полицаи в болница, беше неточно изказване,
Коментари Харесай

Сачева се извини за 80-те полицаи в болница, неточно било

Не е имало 80 служители на реда в болница, беше неопределено изявление, за което скърбя. Това сподели общественият министър Деница Сачева по отношение на пред Deutsche Welle.
Говореше се по този начин, все едно по улиците на София се е леела кръв, а това не е правилно, отбрани се Сачева пред Нова телевизия. Когато има фактически потърпевши служители на реда, ние се държим по този начин все едно не са хора, добави тя, като за повторно призна, че не е имало 80 служители на реда в болница.
 Лъжите за беззаконието в България цъфтят и в Европейския парламент Лъжите за беззаконието в България цъфтят и в Европейския парламент
На лъжата краката са къси, са споделили мъдрите хора. Това е житейска аксиома, само че както доста такива аксиоми и тази бързо я забравяме &nda...
За резолюцията за върховенството на правото в България, Сачева сподели, че няма нищо срещу да има отваряне на случаи и съдът да ги реши. Тя разяснява тематиката поради през днешния ден (8 октомври) след 17:00 часа българско време и поради текст в плана, в който има изброени съответни доста съмнителни случаи на допустима корупция и закононарушения в България, които не са стигнали до съд.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР