"Не е хубаво да се пипат данъците. Развалихме хубавата картинка",

...
"Не е хубаво да се пипат данъците. Развалихме хубавата картинка",
Коментари Харесай

Николай Василев: България е бедна, но може да се справи с COVID-кризата

"Не е хубаво да се пипат налозите. Развалихме хубавата картинка ", съобщи някогашният стопански министър Николай Василев в утринния блок на Нова телевизия.

„ Мисля, че ресторантьорите подведоха премиера Бойко Борисов “, съобщи той и разгласи, че в този момент е изрично на страната на министър Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва.

Тома Биков за намаляването на Данък добавена стойност: Ще спасим цялостен един отрасъл

"Страната ни има една от най – хубавите данъчна система ", сподели Василев.

Според него в този момент е доста значимо да се резервира здравето на бюджета. „ Има такива страни, които има неприятна бюджетна политика. Това са хубави страни. България може да е по-бедна, само че може да се оправи сама с такива рецесии като тази след COVID-19 ", съобщи той.

Бившият министър разяснява и концепцията за основаване на държавни бензиностанции. Той дефинира това като огромна изненада и счита, че в случай че се случи това, значи преходът е бил безрезултатен. „ Някой има интерес. Не мога да предсказвам. Но да се надяваме, че няма да се случи това- да се основат държавни бензиностанции “, сподели Николай Василев.

На въпрос дали ще има поскъпвания на артикули, специалистът отговори, че това е първата рецесия, при която не е ясно инфлация или дефлация ще има.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР