Не е говорено за падане на ДДС на храните. По

...
Не е говорено за падане на ДДС на храните. По
Коментари Харесай

Симеонов: Горанов е успешен министър, патриот е и гледа да запази всеки един лев

 " Не е говорено за рухване на Данък добавена стойност на храните. По време на рецесията потрбелението на хранителни артикули и на медикаменти се е повишило, до момента в който за два месеца и половина хотелиерите и ресторантьорите бяха смачкани. Мярката с Данък добавена стойност за ресторантьорите е краткотрайна ". Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов пред Нова ТВ. 

" С рухването на Данък добавена стойност на 9% целим да се завърти бизнесът в туристическия бранш. Това се прави в доста европейски страни като в Белгия, да вземем за пример. Аз почитам господин Владислав Горанов, тъй като той е родолюбец на дело и милее за страната, гледа да резервира всеки лев. Няма да е добре за страната на третата година от ръководството да бъде заменен сполучлив финансов министър ", разяснява Симеонов във връзка думите на Бойко Борисов, който през вчерашния ден сподели, че който не е удовлетворен, да си подава оставката. Думите му бяха свързани с недоволството на Владислав Горанов от свалянето на Данък добавена стойност за рестрантьорите.

" И досега опазването на здравето получава много огромни средства и по-скоро приказваме за незадоволителни промени там. Държавата е осигурила неща от първа нужда и страната си прави работа. България стои по-добре от Съединени американски щати и Англия в тази рецесия, с помощта на ограниченията, които взехме ", сподели още Валери Симеонов. 

" Категорично ще забележим Васил Божков с белезници у нас и то още в това ръководство. Законите в Обединените арабски емирства са по-благосклонни към финансови закононарушения. Добре е, че акциите на " Левски " не са в Дубай. Не съм сигурен, че тези акции няма да повлекат този, който ги има надолу ", съобщи Симеонов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР