Не е голяма тайна, че балканската политика се прави на

...
Не е голяма тайна, че балканската политика се прави на
Коментари Харесай

Юлиана Методиева: Слави Трифонов обитава политическото си подземие като Осаман бин Ладен*

Не е огромна загадка, че балканската политика се прави на мрачно. Например във фондация Демокрация, Отворено общество, двореца Враня, или Банкя. Е, има нещичко и на ярко, само че то не е толкоз забавно. Пък и оставя съмнението, че щом политиците са излезли на ярко, то е поради някакво тяхно си, персонално шоу. Накрая ще кажа за какво. Това разяснява във " Facebook " Юлиана Методиева.

Слави Трифонов е хималайският връх Чомолунгма на балканското мрачно! Не е напълно ясно дали е политик, чалга артист, търговец или нещо друго. Може пък да е честен жител, плащаш си изрядно налозите, надълбоко уверен ваксър и редовен родолюбец. Последното е в границите на шегата.

Балканец като балканец, Трифонов населява политическото си подземие както Осаман Бин Ладен се криеше в Тора Бора. Очевидно той е надълбоко прикрит в своето мрачно, тъй като има някой неприятен човек или хора, които да му посегнат на най-скъпото. Да не навлизаме в детайлности кое му е най-скъпото. Можем да се оплетем като пате в кълчища и след това дълго да се каем за тъпотията си.

Богдан Милчев, шефът на Института за пътна сигурност тази заран извади на показ част от „ мистерията Слави “. Дебело акцентира подозренията си за районния министър Гроздан Караджов. И за какво ли? Ами когато бил препоръчан за министър на превоза от групата Има Такъв Народ във втория им проектокабинет, пътищата щели да бъдат в Министерството на превоза. При кабинета на Политическа партия обаче, Караджов към този момент не е министър на превоза, а е районен. Иначе казано, политиката на чалгаджията Трифо-но-ов(!) следва индивида.

Където е министър индивидът на Има Такъв Народ Гроздан Караджов, там би трябвало да са и пътищата. Ако на следващия ден той бъде препоръчан за министър на опазването на здравето, пътищата ще би трябвало да отидат в опазването на здравето! Смях.
Никой не знае сигурно каква е далаверата на Трифонов.

Все едно е наел зло куче да пази Има Такъв Народ от цивилен надзор и претенции за бистрота, както прилича на европейски политик. Така както обаче Слави пуска загадъчни постове във фейсбук, играе си с тлъсти възнаграждения за певици и сценаристи, телевизийката му го дава заслон за персоналната му агитация,

Има Такъв Народ шефът на парламентарна комисии пуска подмятания против свободата на словото, а министрите му палаво лъжат и мажат пред медиите, той ще вземе да се окаже номер едно на Балканите! Дано Зукърбърг не му спре фейса, само че това е друга работа. Шоумени като Слави все ще изнамерят медийно средство за наивниците да го гледат, че и да си заплащат по тази причина.

* Заглавието е на ФАКТИ
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР