Не е единствено условието да научим имената на министрите, за

...
Не е единствено условието да научим имената на министрите, за
Коментари Харесай

Зарков: Няма да подкрепим отдръпване на държавата от всякакви икономически сектори

" Не е само изискването да научим имената на министрите, с цел да подкрепим кабинета. Това е идващият стадий от диалози. В момента се намираме в интервал на договаряния по политики. С наслада мога да кажа, че от първите серии, които се организираха сред Българска социалистическа партия и " ИТН ", имаше положителни вести, получи се припокриване в огромна част от целите ни ", сподели депутатът от Българска социалистическа партия в студиото на " Денят ON AIR ".

Той показа, че през днешния ден ще водят договаряния в бранш " Правосъдие ".

" Веднъж, когато свършим с тези диалози, тогава мандатоносителят би трябвало да предложи и поименния съвет на Министерския съвет. И тогава ние ще се произнесем дефинитивно върху политики и реализатори на тези политики. Струва ми се, че служебният кабинет се употребява с огромно публично доверие, тъй като в него работят честни и способени хора, които през последните 2 месеца демонстрираха, че с изключение на всичко - не им липсва и кураж ", добави Зарков в ефира на Bulgaria ON AIR.

В тази връзка той счита, че е обикновено някои от тях да продължат работата си.

" Националният съвет сложи два общи въпроса - единият е в идеологически аспект. Ние сме съперници и няма да подкрепим базова концепция на оттегляне на страната от всевъзможни стопански браншове. Още повече сега, в който след две следващи акции видяхме икономическото страдалчество, в което живеят българските жители. Ковид вълната единствено утежни обстановката. Вижда се, че " ИТН " прояви сензитивност и реагира. От една страна сменяйки кабинета си ", разяснява националният представител.

Запитан дали Българска социалистическа партия е склонна да отдръпна поддръжката си във всеки един миг, той отговори:

" Когато Българска социалистическа партия се разпише с поддръжката си пред дадени цели и в случай че те не бъдат изпълнени в дадения период - естествено е, че ще бъде преразгледано решението за поддръжка. Има две неща, които би трябвало да се случат с пенсиите - едното е увеличение на пенсиите, изключително на тези, които са под прага на бедността. И другото е преизчисляване на пенсиите. Не единствено повишение, а повишение за правдивост. "

Според Зарков с Конституцията не би трябвало да се бърза.

" COVID-19 пристигна в една страна към този момент раздирана от неравенства и още повече ги задълбочи. COVID-19 пристигна в една страна, в която голяма част от популацията се обезпечава от приход до 1 000 лева Той пристигна в страна, в която дребните предприятия са се задушавали както от по-големите си съперници, по този начин и от администрация, която не работи по най-хубавия метод ", акцентира депутатът.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР