Не е доказано, че лицето е починало тук. Само се

...
Не е доказано, че лицето е починало тук. Само се
Коментари Харесай

Кметицата на Ресилово за смъртта на Ангел Христов: Не е доказано, че е починал тук

" Не е потвърдено, че лицето е умряло тук. Само се твърди. Не познавам умрялото лице, не съм разговаряла и с околните му ", това съобщи кметицата на село Ресилово Мариана Доцина за гибелта на Ангел Христов, прочут като единия от братя Галеви. 

За гибелта на Христов стана ясно в събота вечерта. За него се смяташе, че е отвън страната и бе търсен с алена бюлетина от Интерпол. 

 
В неделя трябваше да се състои погребението му в град Дупница, но прокуратурата стартира следствие и иззе тялото му за аутопсия. 

Мариана Доцина удостовери думите си от вчера, че е схванала за гибелта на Христов от медиите. 

" Бях като посърнал като разбрах за гибелта му. Тъжна новина, човек не може да повярва. От фамилията ми се обадиха. Той се прибрал вечерта и се разчуствал, доколкото знам, и получил инфаркт вечерта към 22:30 ч. Не знам от кое място се е прибрал. Аз съм духовник, не знам от кое място е пристигнал. Както си е излязъл, по този начин се е и прибрал, допускам. Имам възприятието, че душата му е говорила да се прибере ", това разяснява отецът Георги Паликарски, който е трябвало да води погребението в неделя, в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР