„Не е добре за управляващата коалиция и още повече не

...
„Не е добре за управляващата коалиция и още повече не
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: БСП е отговорна и разумна партия

„ Не е добре за ръководещата коалиция и още повече не е добре за страната ни, в случай че имаме плаващо болшинство ". Така ръководителят на парламентарната комисия по превоз и член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов разяснява вероятността бъдещият гуверньор на Българска народна банка да бъде определен с гласовете на опозицията от ГЕРБ и Българска социалистическа партия.

" В Българска социалистическа партия има доста мъдрост и социалистите знаем по какъв начин да се държим и какво да вършим при тежки обстановки като тази, в която България се намира сега. Ние сме партия, която носи отговорност пред своите гласоподаватели и структури. Това е огромната разлика сред нас и останалите политически субекти, по тази причина и постоянно играем основна роля в публичното пространство ", добави още членът на ИБ на Българска социалистическа партия.

„ Украйна с изключение на територия на война е и територия на конфликт сред великите сили, като от една страна са Русия и Китай, а от друга Съединени американски щати и няма потребност ние да си затваряме очите за нещо, което е явно ", разяснява Гуцанов обстановката във външнополитически проект и акцентира, че Народното събрание е взело решение единствено и само за филантропична помощ към Украйна.

Относно обстановката с българските моряци в Мариупол Гуцанов разяснява, че най-важно сега е: „ Нашите моряци да бъдат в сигурност, а техните фамилии да бъдат спокойни ".

„ Не би трябвало да се разяснява изгонването на съветския дипломат, тъй като така и така ситуацията в света, Европа и страната ни е безпределно комплицирана и националната сигурност на България за нас е преди всичко ", сподели той и добави, че е значимо хората да се усещат спокойни, да имат топлота, газ, храна и заводите да работят.

В умозаключение Борислав Гуцанов дефинира отпуснатите без търг и конкурс 7.8 милиарда по „ ин хаус " процедури като бомба заложена от ръководството на ГЕРБ и също по този начин напомни, че тогава са раздадени и над 5 милиарда за строителството на пътища, които са в окаяно положение.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР