Не е добре по принцип да се лъже. Но да

...
Не е добре по принцип да се лъже. Но да
Коментари Харесай

Николай Нанков: Андрей Цеков използва лъжа за политическа манипулация

Не е добре по принцип да се лъже. Но да използваш неистина за политическа операция, както прави някогашният районен министър Андрей Цеков по адрес на приемничката си на поста, не е и честно. Лесно проверимо е, че служебният районен министър Виолета Коритарова в никакъв случай не е оглавявала кадастъра в Ловеч.

Това разяснява Николай Нанков от ГЕРБ във връзка изказване на Цеков, че Коритарова е кадър на ГЕРБ.

" Вероятно Цеков загатва града, тъй като аз съм депутат от Ловешка област и се пробва да направи на ниска цена подстрекателство. Мога сигурно да заявя, че тя в никакъв случай не е била и кадър на ГЕРБ. Да, аз съм я назначавал за началник на Агенцията по геодезия, картография и кадастър. Но тя, като добър специалист, остана на поста и при служебните кабинети, и при кабинета “Петков ”, написа Николай Нанков във фейсбук.

" Нещо повече - откакто Цеков я отстранява от кадастъра, тя заема управителна позиция в просветното министерство в мандата на кабинета “Денков ”. Била е на управителни позиции в администрацията и преди да оглави Агенцията по геодезия, картография и кадастър. Така че Цеков да не търси под вола теле и да се радва, че в Министерство на регионалното развитие е влезнал способен човек. И да насочи фиксациите другаде ", отбелязва Нанков.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР