Не е добре макар и за нов политически проект да

...
Не е добре макар и за нов политически проект да
Коментари Харесай

Десислава Атанасова очаква Слави Трифонов да каже за мажоритарния вот

Не е добре въпреки и за нов политически план да стартира с неистина към гласоподавателите си. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова пред публицисти в коридорите на Народното събрание за импортирания законопроект за мажоритарния избор.
Тя изясни, че ГЕРБ ще внесат предложение по този начин, както и през 2016 и 2017 година ръководещите поредно изпълнявали своите обществено поети задължения за разлика от други, които се отказали от поетите си задължения към хората.
 Румен Христов: Лошият вид са предварителни избори Румен Христов: Лошият вид са предварителни избори
Няма нищо неприятно и втората политическа групировка да понесе своята отговорност. За мен неприятният вид е отиване незабавно на избори. Това зая...
Ако върнем историята малко обратно, би трябвало да отбележим, че ГЕРБ освен отстоявали да се организира Референдум, българските жители да бъдат питани по въпросите, които били конституционно възможни, само че и по-късно два пъти внесе законопроектите, подсети Атанасова
ГЕРБ създава и последните параграфи от ЗИД на Изборния кодекс. За това Десислава Атанасова чака обществени останалите парламентарни групи да заявят своята позиция.
„ Напомням на партията и парламентарната група ИТН, че дружно с ГЕРБ имаме 126 гласа и никакви претекстове, че те нямат болшинство в този парламент и поддръжка не мога да бъдат рационални с това да отдръпват предлагането, на което беше издигната акцията им няколко години напред за влизане в Народното събрание “, безапелационна бе тя.
Десислава Атанасова се надява в границите на два дни Слави Трифонов да намерения, тъй като мълчанието най-сетне би трябвало да престане и да каже ще поддържа ли неговата партия едно предложение в сходен вид, импортирано от нас или тях, което събира 126 гласа в пленарна зала.
 Румен Петков: Лъжа, неучтивост, спекулации и слугинаж сподели новият парламент Румен Петков: Лъжа, неучтивост, спекулации и слугинаж сподели новият парламент
" Предложението за промени в Конституцията, импортирано от Христо Иванов и група депутати, е грозна нечиста сделка с упованията на хората за ра...
На въпрос по какъв начин би коментирала изказванията на Слави Трифонов, че мажоритарната система е тематика за един по-добър и ярък парламент, Атанасова запита медиите за какво имат вяра на Слави Трифонов, който към този момент излъгал своите гласоподаватели.
Тя счита, че работа на медиите е да търсят отговорите, само че това е лоялното отношение към всеки български гласоподавател, изключително към тези, изразили единодушието си за Референдум и за провеждането на мажоритарни избори.
Прочетете още по тематиката:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР