Не е добре ако човек е убеден, че винаги е

...
Не е добре ако човек е убеден, че винаги е
Коментари Харесай

3 зодии, които винаги са убедени в правотата си - или поне така си мислят

Не е добре в случай че човек е уверен, че постоянно е прав. По този метод той може да не се вслуша в скъпи препоръки, а да ги пренебрегне. Добре е да бъдем гъвкави и да се съобразяваме повече с непознатото мнение, даже и да си мислим, че от време на време то е неверно. Полезно е да почитаме и да не прекъсваме събеседника против нас, даже и да ни се коства, че приказва цялостни нелепости. Има няколко зодиакални знаци, които са прекомерно вироглави и постоянно мислят, че те са вършиме. Рядко си взимат поучения от грешките си и са склонни да ги повтарят и потретват.
Зодия Дева
Под въздействието на Меркурий Девите непрекъснато остроумничат и философстват за всичко. Те са земен знак и това ги предизвика непрекъснато да се пробват да са способени по всички въпроси. Причината е една - те си мислят, че постоянно са прави. Без да са прочели нужната информация, те са уверени, че знаят повече от всички. С тях мъчно можете да излезете на глава. Винаги са подготвени да дадат някакъв съвет, макар, че не са сигурни и те самите, дали той е верен. Важното е да вземат присъединяване в диалога и да предизвикат интерес у събеседника. Те обичат да преиграват и от време на време показват някой пагубен резултат като прекомерно сполучлив. Не може да се каже, че Девите мамят преднамерено, просто го вършат подсъзнателно. Те са уверени във своята справедливост и са подготвени да отстояват тезата си до дъно на каквато и да е цена.
 7 неточности, които позволяваме всяка заран 7 неточности, които позволяваме всяка заран
Всички сутрини са цялостен безпорядък, а виновност за това носим самите ние. Това са няколко неща, които не трябва да правиш заран. Забрави ги и ги из...
Зодия Лъв
Трудно е да се спори с гордите Лъвове, тъй като те рядко си признават, когато са сбъркали. Ако създадат някой гаф, те гледат да не го обявяват, а да заметат следите под масата. От Лъвовете можете да очаквате развълнуван спор по всевъзможни въпроси, само че мъчно можете да ги надвиете. Те желаят да бъдат постоянно спечелили. Обичат да потвърждават своето предимство над другите. Те си мислят, че са господари на света и обичат хората да ги слушат. Това им доставя същинско наслаждение. Ако си намерят добър слушател, Лъвовете са способни да си излеят душата си на него. За един Лъв е обикновено да отстоява ревниво своята позиция, само че е добре по-често да зачита и да се вслушва в непознатото мнение. Иначе рискува да остане без другари. Но въпреки всичко тази зодия е лоялна и обича фамилията си. Положителна характерност на зодията е, че Лъвовете са откровени почтени.
Зодия Водолей
Водолеите могат доста тъкмо да отсяват вярното и неверното. Те обичат да премислят по няколко пъти нещата, а не да разчитат на инстинктите си. Когато някой си приказва с тази въздушна зодия, въпросът им " Защо " и " Как " е много постоянно срещан в диалога. Те обичат да се застъпват за приятелите си, само че когато усетят, че приказват срещу тях, те се отдръпват. Ако някой е несъгласен с техните възгледи за живота, Водолеят избира да си откри различен събеседник. Това е зодия, която обича да взима спонтанни и нелогични решения, тъй като си мисли, че по този начин е вярно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР