Не е честно баща ми да гние в гроба, а

...
Не е честно баща ми да гние в гроба, а
Коментари Харесай

Дъщерята на Атанас Тонкев: Не е честно баща ми да гние в гроба, а Лазар Влайков да участва в Общинския съвет

Не е почтено татко ми да гние в гроба, а Лазар Влайков да взе участие в Общинския съвет. Това съобщи пред " Нова телевизия " Деница Тонкева, щерка на убития Атанас Тонкев.

За случая бе арестуван, а свед това пуснат под гаранция общинския консултант от Септември Лазар Влайков. Той от своя страна твърди, че мъжът е умрял след несъзнателен изстрел от страна на 6-годишно дете, което си е играло с револвера.

" Всички хора ме питат какво става с вашия случай с въпроса " Лазар отново ли ще се измъкне ". Организирахме се и събрахме подписката, която пратихме до Главния прокурор Сотир Цацаров. Поведението на Лазар Влайков демонстрира възприятие на безотговорност. Бави се комплексната експертиза. Минаха седем месеца. Притеснявам се да не се потули и не помни казусът. Лазар Влайков е пуснат против парична гаранция и към този момент си е на независимост. Това за мен не е почтено - баща ми да гние в гроба, а той ефективно да взе участие в общинския съвет. Той не сподели с нищо, че даже съжалява, нито във съдбовната нощ, нито седем месеца по-късно ", съобщи Деница Тонкева.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР