Не е частен ангажимент, когато министър-председателят разговаря с други премиери

...
Не е частен ангажимент, когато министър-председателят разговаря с други премиери
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Кирил Петков свали Никола Минчев


Не е частен ангажимент, когато министър-председателят беседва с други министър председатели по тематиката Република Северна Македония. Кирил Петков може да смъкна самичък ветото - отива на Съвета на Европейския съюз и споделя - махам ветото. Лошото е, че проиграхме шанса страните от Западните Балкани да стартират договаряния за участие в Европейски Съюз. РСМ не направи нищо и не може един човек самичък да маха ветото. Петков трябваше да каже на сътрудниците си от Скопие - братя, другари, не става по този начин. А какво чуват в Скопие, че нашият министър председател обикаля из Европа и споделя - няма проблем, аз ще махна ветото.

Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ депутатът от Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на във връзка днешното премахване на Никола Минчев от поста ръководител на Народното събрание, което се случи с гласовете на " ИТН " (ИТН),, ГЕРБ и " Възраждане ".  

" Кирил Петков смъкна Никола Минчев, тъй като го принуди да го прикрива през вчерашния ден. Действията на Кирил Петков по тематиката РСМ също ще е част от свалянето му, само че не най-важната. Това държавно управление ръководи шест месеца и не се е случило нищо. Сутрин се приказва едно, вечер се случва друго. Да не приказваме за цените на газа, тока и инфлацията. Всичко това е несъответстваща икономическа политика. Започна войната в Украйна и ние в Народно събрание не можем да приемем една декларация за наказания против Русия, тъй като Българска социалистическа партия се дърпа и Политическа партия не знаят какво да вършат. Всичко това ще докара до рухването на кабинета " Петков ", добави Цонев. 

" Няма различен късмет за нов кабинет в границите на този парламент. Отиваме на предварителни избори. Ако стоим зад Има Такъв Народ, предходната година нямаше те да тупат топката, с цел да се промотира новата партия " Продължаваме промяната " (ПП). Щяхме да ги накараме да създадат един кабинет, а не да се чака промотирането на Политическа партия и да отиваме на трети избори. Сега Има Такъв Народ търпят своите политически неточности от предходната година. Лошото е, че всички ги поносим ", приключи Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР