Не е агресивен, рядко проявява агресия и то е в

...
Не е агресивен, рядко проявява агресия и то е в
Коментари Харесай

Бащата на изчезналия Здравко пред Петел: Той е като малко дете, дори вода не може да си поиска! Всяка секунда шансът му да оцелее нямалява

" Не е нападателен, рядко демонстрира експанзия и то е в резултат на медикаментите, които непрестанно лекарите сменят. Проблемът е, че не е привикнал да контактува с хора, не би си изискал ни вода, ни храна, привикнал е ние да го нахраним, да го гледаме. Минаха към този момент два дни, не знам дали е оживял без вода и храна ", описа обезпокоеното неговия татко.

Здравко е облечен с кафяв дълъг панталон, висок е 187, тежи към 90 кг. В него няма документи, нито си борави с телефон. 

" Бяхме в Морската градина, аз отидох до тоалетна за 3 минути и, когато се върнах го нямаше, обиколих цялата Морска градина, плажната алея и на никое място не го открих. Със брачната половинка ми се молим да го намерим, преди да е станало най-лошото. Той е като изгубено 2-годишно дете, даже не може да отиде доста далеко ", показа още таткото на Здравко.

Преди 13 години Здравко е признат да учи в холандски лицей по туризъм с два езика, само че на втората година се отключва болестта, което в Москва е диагностицирано като меланхолия, само че заради липса на огромна сума средства за лекуване, фамилията стартира да лекува момчето в България, където, за жал, утежняват положението на Здравко. 

Нека всеки, който го види или има информация за него да се обади на някой от следните телефони: 052/331 713; 0897/ 620544; 0898/ 950987;
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР