Не, другарчета българи. Не само Планът за Възстановяване е в

...
Не, другарчета българи. Не само Планът за Възстановяване е в
Коментари Харесай

Бимбалов: Oвластихме най-големите си некадърници и ги оставихме са се въпроизвеждат

Не, другарчета българи. Не единствено Планът за Възстановяване е в Гугъл Drive с малоумно свободен достъп за промени. Цялата ни страна е като отворен файл, в който всеки може да вкарва или изкарва каквото и както си изиска.
В последното десетилетие овластихме нарушители и ги оставихме да пилеят, присвояват, отклоняват. Но още по-страшното е, че овластихме най-големите си некадърници и ги оставихме са се въпроизвеждат, да се множат, във Facebook.
 Саша Безуханова: Програмата на държавното управление в оставка затвърждава плановете на парче Саша Безуханова: Програмата на държавното управление в оставка затвърждава плановете на парче
" Отделих неделния ден, с цел да прочета оповестената през вчерашния ден трета версия на Националния проект за възобновяване и резистентност с вяра, че...
" Всичко, което вършим като страна в последните години, е да крадем. От Европа, от себе си, от бъдещето на децата си. Годината е 21ва от някакъв нов век, а ние сме трагично спрели в 90те на предишния.
България е намъкната в занемарен спортен екип, чеше се по топките и търси от кое място да смъкне кинти, с цел да изкара следващия си смотан ден. България е малък лъжец, нищожен престъпник с половин уста зъби. България е късовратият вторичен шушумига, който всекидневно виси на входа на свърталището и чака да изкяри нещо от огромните играчи.
Само че това не е онази България, за която съм рецитирал стихчета като непълнолетен мечтател. И напълно не е тази България, която желая да възпява щерка ми. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР