Не допуска офертата до оценяване и предлага за отстраняване от

...
Не допуска офертата до оценяване и предлага за отстраняване от
Коментари Харесай

Общината отстрани от участие три от четирите фирми за тревата на „Колежа“!

Не позволява офертата до оценяване и предлага за премахване от по-нататъшното присъединяване в процедурата участника “Джерамис Интернешънъл “ ЕООД, защото участникът е показал оферта, която не дава отговор на авансово оповестените условия за осъществяване на поръчката.

Не позволява офертата до оценяване и предлага за премахване от по-нататъшното присъединяване в процедурата участника “ТОТЕХ “ ЕООД, защото участникът е показал оферта, която не дава отговор на авансово оповестените условия за осъществяване на поръчката.

Нс позволява офертата и предлага за премахване от публичната поръчка участникът „ БОС-ЕЙ-СИ СИ “ ООД, на съображение член 192, алинея 1 от ЗОИ, със следните претекстове: Участникът не дава отговор на поставените от възложителя критерии за асортимент. В показания към офертата ЕЕДОП не е заявил изисканата информация по отношение на тях, по отношение на което комисията е изискала показване на нов ЕЕДОП. Участникът не е показал подобен в инструкции период.

По този метод сега се изчаква наложителния от закона период, в който някоя от декласираните 3 компании има право да апелира решението .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР