Не давайте БСП на търговците. Вратата на крепостта ни няма

...
Не давайте БСП на търговците. Вратата на крепостта ни няма
Коментари Харесай

Нинова към БСП: Вратата на крепостта ни ще бъде отворена отвътре

Не давайте Българска социалистическа партия на търговците. Вратата на крепостта ни няма да бъде разрушена извън, а ще бъде отворена от вътрешната страна.

За това предизвести водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в отворено писмо до членовете на партията, в което публично предлага да одобряват

Чакат ни тежки месеци, предсказа Нинова. Не бяха минали и 24 часа от оставката ми и наддаването за Българска социалистическа партия стартира, възмутена е тя. Чуха се изявления, които съставляват оттегляне от наши дългогодишни позиции, акцентира Нинова.

" Познавам ви: вие сте същински, почтени и почтени хора. Вие, членовете, сте силата на партията, а не върхушката й. Не позволявайте да ви лишават най-демократичното право на директен избор на ръководител! Не позволявайте някъде скритом да решат и да ви конфигурират подвластен и комфортен човек отпред! Вие сте на ход! Не давайте партията на търговците! Не позволявайте парите да убият полезностите ни ", приканва Нинова в писмото си.

Тя още веднъж регистрира " тежката загуба " на изборите за 50-ото Народно събрание и за Европейски парламент. Нинова декларира, че поема отговорността за тези пагубни резултати и подава оставката си пред всеки един от членовете на партията. Тя се надява с това да спрат " всевъзможни неистини и тълкования на знайни и незнайни платени анализатори, които нямат никаква визия от разпоредбите и Устава на Българска социалистическа партия, само че непрекъснато разясняват " неистинската " ми оставка ".

Корнелия Нинова твърди, че няма да взе участие в работата на Изпълнителното бюро и Националния съвет на Българска социалистическа партия, с цел да се избегнат всевъзможни внушения за нейна интервенция в решенията на груповите органи на партията. Соцводачката ще се концентрира в работата в Народното събрание, където да пази ползите на партията.

" Скъпи приятели, минахме дружно през доста борби и тествания. Благодаря ви за поддръжката, труда, обичта и всеотдайността през миналите години. Правила съм неточности, само че в никакъв случай не ви предадох и не продадох Българска социалистическа партия, все пак, на което бях подложена. Посветих осем години на това да изчистя партията от клиентелизъм, зависимости и използването ѝ за трупане на персонално благосъстояние и привилегии. Останахме единствените, на които задкулисието, " дълбоката страна " и мафията не могат да диктуват какво да вършим ", показва Нинова.

А писмото завършва по този начин:

ОБИЧАМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)

ВИНАГИ ВАША

КОРНЕЛИЯ

" Моля приемете оставката ми. Приемете дълбокото ми почитание към вас. Бъдете здрави! Имайте религия и в никакъв случай не се предавайте. Сега си починете през август и събирайте сили за септември. Ще бъде забавен месец ", прикани още Корнелия Нинова.
 Корнелия Нинова хвърли оставка от Българска социалистическа партия
Корнелия Нинова хвърли оставка от Българска социалистическа партия

Остава народен представител, определен от гражданите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР