Не даваме знаци на депутатите как да се гласува. Когато

...
Не даваме знаци на депутатите как да се гласува. Когато
Коментари Харесай

Цветанов: Защо говорим за парите на магистратите, а не затова че Брендо е осъден в Италия, а не в България?



Не даваме знаци на депутатите по какъв начин да се гласоподава. Когато има всеобщо гласоподаване в зала, техническите устройства от време на време не работят и по тази причина се подават знаци на квесторите в Народно събрание. Това е не е напътствие. Дали сме поддръжката си за тези членове на Висш съдебен съвет, които са по-достойни от достойните. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила в ефира на БТВ.

Той добави, че има процедурни правила и всеки от претендентите би трябвало да покрие критериите, които са заложени. „ Този избор на нов състав на Висш съдебен съвет имаше необятен публичен отзив. Изборът дава резистентност и непоклатимост “, увери той и добави, че изборът е изработен, съобразявайки се с рекомендациите на Венецианската комисия.

Цветан Цветанов означи със страдание, че каквото и да се направи постоянно ще има укори. Според него това се дължи на обстоятелството, че никой не търси положителното. „ Вместо да се фокусираме върху тази негативност, дано дадем опция на всеки претендент да показа желанията си “. „ Ние сме създали законодателство, което да ни даде по-голяма бистрота. В момента Висш съдебен съвет е определено с квалифицирано болшинство. Това ще подсигурява по-голяма резистентност. Обществото чака каква ще бъде стъпката за промени в правосъдната система. Не е обикновено да се приказва за това какви компенсации ще получат магистратите. Разглеждайте Висш съдебен съвет като обединен орган. С какво политическата каса е отговорна за досегашното правосъдие? “, акцентира политикът. "Защо приказваме за парите на магистратите, а не по тази причина че Ивелин Банев - Брендо е наказан в Италия, а не в България? С какво политическата класа носи отговорност за правосъдната власт? ", попита той.

„ Най-лесно е да бъдем отрицателни - да кажем политическата система е неприятна. Дайте да забележим какво положително може да се направи “, прикани Цветанов. "Трябва да дадем опция на тази институция да получи социална поддръжка. Защо се разисква единствено парламентарната квота, а правосъдната квота - не. Този орган би трябвало да са възприема като цяло ".

По отношение на обединението и думите на Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила, съгласно който няма разговор, Цветан Цветанов съобщи: „ Няма проблеми, които да не бъдат преодолявани. Чуваме се непрекъснато с съдружните сътрудници. Всеки един има своето мнение и го показва. Днес ще имаме среща на политическия съвет и ще приказваме по тези тематики, които сътвориха напрежение в обществото. Назначението за което сподели Валери Симеонов е по предложение на един от съдружните сътрудници. Когато съставяхме държавните управления всяка една от позициите беше съобразена и задоволена. Всичко, което е в съглашението е това, което сме се разбрали “, увери Цветанов.

„ Валери Симеонов е един непосредствен човек и желае да посочва нещата с същинските им имена. Ние се въздържаме от сходни неща, тъй като избираме да решаваме проблемите вътре в фамилията, а не да се стига до кавги. Надявам се през днешния ден да почистим всяко неразбирателство “, акцентира Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ разяснява и несъгласията с президента Радев. Той още веднъж напомни целия проблем с изтребителите и по какъв начин президентът е трансформирал позицията си във връзка с Ф-16. „ Когато президент беше Плевнелиев работеше за стратегическото съдействие със Съединени американски щати и постоянно отиваше на приемите, проведени там. В момента Радев не отива на тях. Как тълкувате това? “, попита той.

"Няма борба от наша страна с президента Радев има малко обстоятелства: превъоръжаването стартира през 2010 година, през 2014-а ген. Радев отива в Унгария, където на въоръжение са "Грипен ", закупени със кавги, и споделя че това е най-хубавото. През 2015-а си подава оставката, тъй като критериите се утвърждават от министъра на защитата. Оставката му не е призната и към този момент критериите утвърждава той. Радев обаче вкарва 8-и аршин - без да е прeминал през Народно събрание - той лимитира опцията държавното управление да приказва с другите претенденти с предложения за самолети ", напомни Цветанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР