"Не чух отговор на два въпроса. Подслушване на журналисти? Не.

...
"Не чух отговор на два въпроса. Подслушване на журналисти? Не.
Коментари Харесай

Цацаров: Няма масово подсушване на политици и журналисти

"Не чух отговор на два въпроса. Подслушване на публицисти? Не. Масово подслушване на политици, магистрати, публицисти? Не. Това, че се намираме в изискванията навън съвещание напълно не е опрощение да кажем, че такова може да има “, разяснява Цацаров.

Според него изказванията, че 10 % от всички СРС-та касаят публицисти, политици и магистрати са надълбоко погрешни.

"Защо са максимален брой разрешенията за потребление на СРС в Специализирания съд? Защото той издава позволение за подслушване на проведени незаконни групи, а една група е най-малко от трима души “, разясни Цацаров.

Бе нарисувана една апокалиптична картина на всеобщи нарушавания, в която институциите общо взето мълчат, а Националното бюро се оказва единствената институция, което познава закона, съблюдава го и се бори против нашите безобразия. Моите почетения, само че това не е по този начин, означи още сподели основният прокурор във връзка казаното от ръководителя бюрото Бойко Рашков, че има стотици нарушавания при разрешаването на СРС-та.

"Не мога да не отговоря на някои неща, за които бяха изнесени обстоятелства - надълбоко погрешни, за жалост “, съобщи основният прокурор.

"За наше страдание, най-малко 80% от това, което се чу в залата, имаше политическа багра. Това, което трябваше да има юридическа багра, при цялото ми почитание към сътрудниците, бе лишено от много юридическа багра “, разяснява той.

"Оказа се, че институциите тънат в безмълвие, на няколко пъти бяха отправени упреци за безмълвие и към мен “, уточни Сотир Цацаров и добави, че няма сигнал на бюрото, който да не е получило отговор под формата на прокурорско разпореждане.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР