Не чух нещо ново в речта на президента Румен Радев.

...
Не чух нещо ново в речта на президента Румен Радев.
Коментари Харесай

Караянчева: Президентът отправя само заплахи

Не чух нещо ново в речта на президента Румен Радев. Думите му не са даже забравено остаряло, а повтаря едно и също. На места имах възприятието, че приказва госпожа Нинова. Това съобщи ръководителят на Народното събрание и народен представител от ГЕРБ Цвета Караянчева в ефира на Нова телевизия във връзка речта на президент от трибуната на Народното събрание през вчерашния ден.

"През последните две години президентентът насочва единствено закани, без конкретика. Мислих, че през вчерашния ден като доайде в Народно събрание ще направи положително изявление. Що се отнася до корупцията - тя е публичен проблем и би трябвало да въвлечем в него и хората. Специализираната прокуратура работи, това се видя и случая с КНОПИ. Ако има сигнали Румен Радев - дано ги съобщи ", сподели още тя.

Депутатът от ГЕРБ съобщи, че се чертаят разграничителни линии. "Упралението се нападна, тъй като е мощно. Дали ГЕРБ ще завоюва или ще загуби изборите - това е тест за всеки един кмет и ще покаже какъв брой добре са се справили самите кметове, освен в София, само че и по места. Да, борбата в София ще бъде тежка, само че дано да забележим какво ще кажат хората ", разяснява тя.

Попитана дали Мая Манолова ще е претендентът на Българска социалистическа партия, Карянчева съобщи, че доколкото знае Инициативният комитет на някогашния омбудсман не желае поддръжката на алените.

"Не одобрявам това, че тя е един уединен герой за истина и ние, народните представители сме неприятните ", сподели Караянчева.

Председателят на Народно събрание съобщи, че се надява Манолова да не употребява методите от Костинброд на сегашните избори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР