Не четете текста, ако не сте гледали първите три сезона

...
Не четете текста, ако не сте гледали първите три сезона
Коментари Харесай

Още опасности и екшън ситуации в четвърти сезон на Черният списък

Не четете текста, в случай че не сте гледали първите три сезона на " Черният лист "!

Напрегнати обрати и рискови екшън обстановки дава обещание четвъртият премиерен сезон на " Черният лист ", който стартира довечера от 23.00 ч. по NOVA.

Всяка делнична вечер феновете могат да наблюдават премиерните епизоди на хитовия престъпен сериал, който критиците постоянно дефинират като ефирен феномен.

Главни настоящи лица още веднъж са Реймънд " Ред " Редингтън (Джеймс Спейдър) и Елизабет " Лиз " Кийн (Меган Буун).
След шокиращия край на третия сезон на поредицата, Лиз и Ред не престават да изобличават високопоставените персони и подмолните игри в света на конспирацията.
 Черният лист NOVA
В премиерните епизоди от четвърти сезон последователно се разкрива, че Лиз е пробвала да фалшифицира гибелта си, с цел да защищити новородената си щерка Агнес. Междувременно тайнствен господин твърди, че е същинският татко на Лиз. Той я предизвика да се разрови в детството си и да се сдобри с беглите мемоари, покварени от Редингтън.

В премиерния четвърти сезон Елизабет " Лиз " Кийн продължава да търси истината за предишното си, до момента в който прави всичко допустимо да опази себе си, детето и брачна половинка си. Без цялата истина обаче, всеки минал ден крие от ден на ден рискове за нея и фамилията ѝ.
 Черният лист NOVA
Междувременно специфичният отряд е шокиран от появяването на Лиз и доста другарства биват погубени. Предаден от най-близките си, особеният етичен кодекс на Редингтън търси правдивост, до момента в който се бори с войска от нови и непредвидени хора от Черният лист.

Не пропускайте първи епизод от премиерния четвърти сезон на " Черният лист " – довечера от 23.00 ч. по NOVA. По тематиката " Черният лист " покорява ефира с нов сезон довечера по NOVA Шокиращи разкрития и трагични обрати в новия сезон на „ Черният лист ” Разкрития и непредвидени обрати във финала на втория сезон на „ Черният лист " Сериалът „ Черният лист " разплита мистериозни събития и схеми
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР