Не че ви пука, ама искам да ви разкажа за

...
Не че ви пука, ама искам да ви разкажа за
Коментари Харесай

Влезе за поничка, излезе с 60 лева сметка. Жена му помогна с монета

" Не че ви пука, но желая да ви опиша за една благородна постъпка и желая от все сърце да благодаря на дамата, която го направи и се веселя, че към момента има такива хора! ". Така стартира описа си във Facebook пловдивчанин. И продължава:

" На " Кауфланд " в Кючука отиваме с дребния ми наследник за поничка. Заставам пред количките и нося сума ти пари в мен, само че нямам стотинки за количка... И се почва едно бъркане, едно ровене, но няма и няма...

В този миг до мен се доближава едно момиче, което ми подава 20 стотинки с думите " Ето заповядайте, вземете! ".

На мен ми става супернеудобно и споделям, че ще влезем вътре да развалим. " Не, апелирам ви, вземете, никой няма да ви скапе, а за какво и детето да чака "...

Срам, не позор, взех ги, взех си количка и първата ми работа беше да вляза и да скапва пари и да намеря дамата да й върна стотинките... Еее, права беше...

Никой не желае да ми скапе банкнота за 20 стотинки... Както и да е, най-сетне ми скапаха, тръгнахме с дребния да я търсим, само че очевидно беше към този момент излязла.

Та в случай че сте инцидентно в тази група, желая още веднъж да ви благодаря за жеста и за това по какъв начин трябваше да обясня на детето си за какво без да ме познавате, ми дадохте въпросните 20 стотинки и по какъв начин тази вуйна ни е помогнала и по какъв начин направихте с толкоз малко пари толкоз огромен жест! Благодаря ви от сърце за жеста!

А по отношение на 20-те стотинки, някой ден ще ви ги върна, давам обещание, без значение аз или някой различен, сигурен съм, че на хора като вас положителното се връща с положително... "

Попитан за какво му е трябвала цяла количка, в случай, че влиза единствено за една поничка, индивидът разяснява:

" Влязох за поничка и излязох с 60 лв. сметка... И чипсче, и вафлички, и това ни свършва и това, ааа виж, тате, може ли? Да не преставам ли? ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР