Не че тези хора се крият - напротив, те тръбят

...
Не че тези хора се крият - напротив, те тръбят
Коментари Харесай

Зелените искат светът да стане по-беден, а хората колкото се може по-малко

Не че тези хора се крият - в противен случай, те тръбят за задачите си в международен мащаб и по тази причина не всеки ги вижда (разкриването на секрети конспирации е по-привлекателно). И е належащо положително умствено изпитание, с цел да се види ясно каква е опасността.

Такова изпитание постави американският журналист Джон Стосел, който обърна внимание къде е отишла идеологията на световното зелено придвижване. Сега, без въобще да се крият, те ясно го формулират по следния метод: задачата е да се спре или даже да се обърне икономическият напредък на цялата планета. С една дума, имаме потребност от анти-растеж. Връщане обратно. Развитието на човечеството би трябвало да се забави.

Пред нас е част от идеологическата кавга преди мощно събитие в Париж – всеобщото събиране на зелените, т.е. спасителите на планетата. Това нещо (форум, наименуван " Промяната е в този момент " ) стартира на 25 март, само че пропагандната вълна към този момент се надига - в случай че въобще е утихнала. И нашият американец, от консервативния фланг, дава някои обстоятелства в отговор.

Например: анти-растежът към този момент се е случил - по време на огромен обществен опит, наименуван „ битката против пандемията “. Днес е изчислено (от шведския икономист Йохан Норберг), че растежът, който в действителност е спрял, е потопил до 60 милиона души на планетата в безспорна беднотия, само че не е направил нищо, с цел да „ поправи климата “. Ако следвате зелените предписания по какъв начин да го оправите, се оказва, че отговорностите са като от пандемията.

И от същия източник: какво щеше да се случи, в случай че Швеция не беше отбелязала растеж от 1950 година И тогава още половин милион хора щяха да умрат, тъй като страната щеше да има по-лоши жилища, медицински грижи и така нататък Ако Швеция се развиваше единствено с един % на година по-бавно, през днешния ден щеше да е на равнището на Албания във връзка с продължителността на живота и други индикатори.

Но нашите зелени не се интересуват от тази статистика, тъй като имат лична – и добре платена – просвета. И в случай че не е платена от тях, а способени климатолози разгласяват различен отчет, да вземем за пример, че покачването на морските равнища (всъщност напредването им към брега) зависи не от атмосферната температура, а от въртенето на Земята и гравитацията на Луната, значи към тях ще се насочи смъртоносният взор на някогашната жива Зелена икона, Грета Тунберг.

Но през днешния ден в Париж се събират хора с млади, красиви лица, които просто и ясно, без никаква климатология споделиха, че би трябвало да се понижи броят на земляните.

Но като цяло явлението си остава същото. Що за феномен е това? Тук нашият американец Стосел ни припомня, че това е типично лява идеология, защото зелените ненавиждат капитализма. Десните (консерваторите) слагат на напред във времето персоналния триумф на човек, паричен или различен, само че според от неговите лични старания. А левицата счита за обикновено и даже наложително да води хората. Преди това е имало непрекъснато влияние върху обществото на цяла страна. Днес обектът на образование към този момент е цяла планета, защото се отварят опциите за всеобща обработка на информация на мозъка, които не бяха налични за предходните левичари. Оттук и склонността на такива хора да измислят закани, които засягат всички, като изменението на климата.

Какво получаваме: през вчерашния ден главната опасност за нашето общество можеше да се смята за ЛГБТ и всевъзможен тип феминизъм с бездетност (т.е. разрушение на фамилията и понижаване на населението). Днес - това зеленото. Което е смачкало половината Съединени американски щати или Европа (Германия със сигурност) и се пробва да накара хората там да се радват на съкращаването на промишлеността, замразяването на къщи и цехове: ето го, антирастеж.

Ясно е, че вашингтонските и прочие блата поддържат с наслада всички зелени, защото трансформират безизходицата и краха на настоящия модел на капитализъм в достижение. Винаги ще има левичари на всички места, само че в случай че преди този момент те окупираха “Уолстрийт ” (тоест нападнаха всеки, който не беше нужен), в този момент те бяха деликатно ориентирани към потребна работа.

По-лошото е, че „ зеленият преход “ на международната стопанска система, т.е. същият антирастеж, би трябвало да бъде устно подсилен от доста другарски настроени към нас страни. Те в действителност не желаят да разстройват гласоподавателите си, които си паднаха по текстовете за спасяването на планетата. Още по-малко обаче има предпочитание за превръщане на икономическия напредък - дано предходният богат Запад се забави и да обеднее, в случай че това е, което желаят.

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед22904Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед86123Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед90380Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед47012Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед22727Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед164394Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед128321Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед95661Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед90380Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни придвижвания <
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР