"Не че няма за какво да се атакува управлението, но

...
"Не че няма за какво да се атакува управлението, но
Коментари Харесай

Румен Христов: СДС смята промяна в Изборния кодекс преди избори за неприемливо

"Не че няма защо да се нападна ръководството, само че борбата през лятото бе някои още веднъж да се наместят на политическата трапеза ", това сподели в предаването "Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Румен Христов, ръководител на Съюз на демократичните сили.

"С новата дата президентът евентуално се пробва да помогне на обединенията, които му симпатизират, само че роеално тази дата няма никакво значение. Той съумя да обиди огромна част от българите като католици, арменци, протестанти с датата 4 април ", счита водачът на Съюз на демократичните сили.

"Промени в Изобрния кодекс преди избори Съюз на демократичните сили счита за огромна неточност, най-малкото за това, че гласоподавателите би трябвало да са добре готови за метода и процедурите, по които ще гласоподават ", безапелационен бе той.

"В момента имаме опция да гласуваме машинно. Нека да вършим нещата малко по малко, да забележим по какъв начин ще мине машинното гласоподаване, по-късно да мислим за хрумвания като гласоподаване по пощата ", счита Румен Христов.

"В ход са диалозите за явяване на изборите на Съюз на демократичните сили взаимно с ГЕРБ, имаме изясненост, само че не е правилно да се разяснява на първо място да е изчистено ", осведоми Христов.

"В България не сме подготвени за необятна коалиция, която да включи в едно десни и леви. Ние няма по какъв начин да влезем в коалиция с Българска социалистическа партия ", уверен е Румен Христов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР