Не бях срещал такъв оптимист като . Искаше да знае

...
Не бях срещал такъв оптимист като . Искаше да знае
Коментари Харесай

Христо Грозев: Ще има опити за осуетяване на погребението на Навални

Не бях срещал подобен оптимист като. Искаше да знае всичко, да планува всичко, да помогне всеки. За него свободата на словото бе най-голямото богатство, към което човечеството би трябвало да се стреми. Ирония е, че точно свободата на словото бе повода да бъде хвърлен в пандиза, а по-късно погубен. Това съобщи проверяващият публицист от „ Шпигел ” Христо Грозев в ефира на Нова.
Всичко по тематиката: Смъртта на Алексей Навални 153
" Смъртта му е проява на режимност. Ако това бе филм за мафията, щеше да е моментът от кино лентата, в който мафията си признава, че е мафия. Очаквам през днешния ден продължение на провокациите ", безапелационен е той.

По думите му компании, които оферират катафалки, са получили позвънявания да отхвърлят такива услуги. " Ще има доста опити за осуетяването на погребението на Алексей. "

" Очаквам нови ескалации и нови болести на политически лица в пандизите в Русия ", сподели още Грозев.

Журналистът очаква веднага след изборите в Русия да има нова мобилизационна вълна: " Путин счита, че може да активизира 1 млн. души, само че това е нереалистично. Експерти считат, че може да активизира 200 000 души. Виждаме демотивация в съветската войска. Откъде Кремъл ще изпълни своите редици е мъчно да се отговори. Русия има опция още година да блъфира с дълготрайна война и да види дали Западът ще одобри този блъф. "

За българските шпиони във Англия той съобщи: " Австрийски предприемач им е плащал в криптовалута. Очаквам да излязат още имена на българи, забъркани в съветския шпионаж на Острова. "

" Юлия Навалная е най-силният човек, който познавам. Тя съумя за няколко часа да „ паркира ” своята тъга и да мисли за бъдещето, какви ще са идващите стъпки, с кои политици да беседва ", добави Христо Грозев.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР