,,Не бях склонен да продавам лесно. Ето защо цената за

...
,,Не бях склонен да продавам лесно. Ето защо цената за
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Не бях склонен да продавам лесно, ето защо цената за моя имот е по-висока

,,Не бях податлив да продавам елементарно. Ето за какво цената за моя парцел е по-висока от цената за компанията. `` Това съобщи Даниел Лорер – ПП-ДБ пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

,,Няма безусловно никакъв мотив за спекулация``, сподели още той.

„ Купувачът на къщата видители продава винетки. Купувачът реши да купи този парцел. Когато купувачът желае да купи един парцел, той е податлив да даде цена”, сподели Лорер.

“Категорично няма никакъв мотив за намерения, че има каквато и да било политическа полза след продажбата на парцела ми на ул. “Чаталджа”, тъй като купувачът на къщата продава винетки. Изборът на купувача беше от самия него. “Ето за какво цената на моя парцел е по-висока от цената за компанията. Ако сте забелязали цените на парцелите в София даже са доста по-високи, парцели в центъра се продават и над 5 млн.”, сподели още той.

„ Доворката за пазаруване е още от 2020 година. Нека да нямаме спекулации по този въпрос. Всеки, който е правил дом, знае какъв брой старания коства”, съобщи Лорер.

„ Темата за пътна инфраструктура не е моя тематика, тъй че аз напълно се преценявам. Аз във връзка с пътната инфраструктура, нямам никакво отношение”, добави Лорер.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР