Не броят на синовете и дъщерите му, а фактът, че

...
Не броят на синовете и дъщерите му, а фактът, че
Коментари Харесай

Бомба! Лъсна Истината За Семейството На Алфредо Торес! Не Случайно Го Показват По Телевизията, Та Децата Му Са

Не броят на синовете и дъщерите му, а фактът, че от дълго време е дядо, напряко втрещи съквартирантите в Къщата на „ ВИП Брадър “ – написа в. „ Уикенд “. Те въобще не подозираха, че кубинският танцьор единствено след месец ще чукне 50 години и се радва на такова огромно поколение – отбелязва изданието.

Пет от децата на Алфредо Торес живеят в България, у другите две в Куба. Най-голямата му щерка е на 33 години, живее на Острова на свободата и там отглежда две деца. Екзотичният танцьор е баща и на 24-годишна щерка, която също го подари с внуче. Тя обаче живее със фамилията си в Маями. Торес призна, че рядко вижда трите си внучета, както и дъщерите си, които живеят в чужбина. За Алфредо голямото семейство е нещо обикновено, защото самият той е израснал в такова – има един брат и четири сестри.

Мулатът живее в България от 2001 година, а малко по-късно се среща с бъдещата си брачна половинка Гена. Двамата се срещат в хотел, в който той танцува, а тя е барманка. От българската си жена Алфредо Торес има четири деца – един наследник и три дъщери.

Преди 4 години обаче танцьорът стана татко на още един наследник, роден от любовницата му и негова партньорка от школата му по танци – Жоржет Илиева. Алфредо обаче не се е разделил с Гена.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР