Не, британските шпиони не са като Джеймс Бонд - това

...
Не, британските шпиони не са като Джеймс Бонд - това
Коментари Харесай

МИ6: Ние не сме безразсъдни агенти като Джеймс Бонд

Не, английските шпиони не са като Джеймс Бонд - това е посланието на първата телевизионна реклама, посредством която разузнаването на Англия се надява да се отърси от мачовския имидж на екранния сътрудник 007 , оповестяват Асошиейтед прес и Франс прес.

 
Началникът на МИ6 Алекс Йънгър изяснява, че с този ход английското външно разузнаване се стреми към повишение на разнообразието и към привличане на повече дами и представители на малцинствата в редиците му. " Искаме хората, които в никакъв случай не са си помисляли да се причислят към МИ6 , да се замислят над тази опция ", споделя Йънгър.
 
Първите секунди от рекламния клип припомнят на фена за шпионски филм - потайни водни дълбини, тревожна музика, голяма акула със зейнала паст, която наподобява подготвена да се нахвърли върху плячката си. " Ние сме секрети сътрудници, само че не вършим това, което си мислите ", споделя глас зад кадър.

 
Следващите фрагменти насочват вниманието към хлапак, който с известна паника и в същото време заинтересован следи забележителния див звяр, преди да откри разтуха в обятията на майка си. В този миг фенът схваща, че сцената се разиграва в аквариум .
 
Музиката след това се трансформира и зазвучава по-жизнерадостно и положително.

 
" Да разбираш другите. Да им помагаш да виждат нещата по друг метод. Ако това ви се коства познато, това е тъй като го вършиме всеки ден ", продължава гласът зад кадър, преди да съобщи в умозаключение: " МИ6: скрито ние сме тъкмо като вас ".-->
 
С неналичието на безразсъдни сътрудници, които ухажват хубавици и се впускат в луди съревнования и престрелки , телевизионната реклама цели да разкрие търсените от МИ6 човешки и интелектуални умения. Британското външно разузнаване се надява до 2021 година да притегли към редиците си към 800 сътрудници.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР