Не бива да връщаме обратно изгонените от четворната коалиция 70

...
Не бива да връщаме обратно изгонените от четворната коалиция 70
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Не бива да връщаме изгонените 70 руски дипломати

Не бива да връщаме назад изгонените от четворната коалиция 70 съветски дипломати, без значение че акцията бе извършена извънредно непрофесионално. Ще изглеждаме смешно в очите на света, даже в очите на Русия. Това сподели някогашният външен министър Екатерина Захариева от ГЕРБ в предаването на Би Ти Ви „ Лице в лице “.

Тя счита, че днешното изпъждане на петима български дипломати от нашето посолство в Москва е предстоящ ход. „ Ние в ГЕРБ по принцип не сме срещу изгонването на 70-те, само че беше направено доста непрофесионално – не се разбра какъв брой от тях са дипломати, какъв брой са служители “, сподели Захариева.
Тя съобщи, че държавното управление на Политическа партия и сътрудниците му са оставили цялостен безпорядък – в енергетиката, в общественото дело и в доста други сфери.

„ Много политици би трябвало и можем да се обединим към няколко целта, тъй като геополитическата обстановка е доста тежка. Нашият водач обаче е определен преди по-малко от година, и ние може да не харесваме Кирил Петков, Асен Василев или Корнелия Нинова, само че не бихме споделили на тези партии да си сменят водачите “, разяснява Захариева възможна коалиция сред ГЕРБ и някои от до неотдавна управлявалите партии.

Според Захариева никой в България не споделя, че доскорошното държавно управление е забавило с една година влизането в еврозоната, а е станало тъкмо по този начин. А това е един от целите на България, счита тя.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР