Не бива да се забравя обаче, че сънищата могат да

...
Не бива да се забравя обаче, че сънищата могат да
Коментари Харесай

Казваме Си, Че Това Е Само Сън, Но Не Е!!! Ако Вселената Ни Покаже Това, Смъртта Ще Навести Нашия Дом!

Не бива да се не помни обаче, че сънищата могат да са резултат от нашите несъзнателни усещания денем, като да вземем за пример някой диалог или нещо, което сме видели.

Това значи, че не всеки неприятен сън сигурно е знак за нещо неприятно, само че е добре да знаете смисъла на сънуваното, с цел да сте по-предпазливи.

Сънища, предсказващи болест

Ако сънувате, че косата ви побелява, ви чака болест. Влошаване на здравето вещаят и развалена храна, развалените зъби и потеклата кръв.

Ако сънувате, че се разхождате със скъсани или прекомерно тесни облекла, очаквайте кратковременно здравословно неразположение, след което бързо ще стъпите на крайници.

Сън със кьорав човек е предизвестие, че някой ваш непосредствен ще се разболее тежко.

Тиктакащият часовник в съня също е знак за болест.

Сънища, предсказващи гибел

Според някои появяването на черен воал или шалче в съня е знак за гибел в действителността. Падащите зъби също вещаят трагични събития.

Сред най-страшните сънища, които вещаят гибел, са с прилеп и кряскаща кукумявка. Ако берете гъби в съня си или някой ви подава набрани гъби, окончателно ще загубите нещо значимо за вас.

Сънища, предсказващи неприятни вести

Ако в съня си преминавате през локви или тиня, в действителността може да очаквате неприятни новини. Мухите и хлебарките в съня също са знак за неособено приятниновини.

Падащата коса вещае неприятни изненади, а гласът на умрял непосредствен предсказва неприятни вести, които ще чуете в бъдеще.

Вярва се, че в случай че след сън, предсказващ злощастие, измиете лицето си под бликам течаща вода, сънят няма да се сбъдне. Същият резултат има и ритуала с описване на сънуваното против духащ вятър.

По този метод се освобождавате от отрицателните страсти, които сънят предизвика. Ако обаче, до момента в който сте сънували, сте усетили аромат, усет или досег, то съня сигурно ще се сбъдне./съновник
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР