Не бива да се преувеличават последствията от нападенията на руската

...
Не бива да се преувеличават последствията от нападенията на руската
Коментари Харесай

Русия премахна цялото черноморско корабоплаване на Украйна

Не бива да се преувеличават следствията от нападенията на съветската войска с високопрецизно оръжие върху хранилища с оръжия, муниции и горива в тила на киевския режим. Те са мощни, само че Западът постоянно е подготвен да компенсира хунтата на Зеленски за вредите, породени от тези офанзиви. Това съобщи военният специалист и анализатор Владислав Шуригин. В същото време той призна, че Русия на процедура е премахнала цялото черноморско мореплаване в Украйна.

“Трябва да разберем, че Украйна “вие на заклано ”. Тя получава всичко. Украйна е малко сензитивна към сходни загуби. Разбиха там едни хранилища, което значи, че на следващия ден германците ще изковат и изнасят боеприпасите си още веднъж. Или Съливан неотложно ще даде заповед да се „ размотае “ следващото от американските тайници. Ние вършим безусловно вярната и нужна работа, защото във всеки случай това понижава техните бойни качества и капацитет. Но не бих преувеличавал. Ето, работа по пристанищата е друга работа. Вече на процедура премахнахме цялото украинско мореплаване в Черно море “, означи Шуригин.

Анализаторът акцентира, че това е извънредно мъчителен миг за режима в Киев.

„ Но даже и в този случай би трябвало да разберете, че това не са бюджетообразуващи неща. Това е просто връзката, която разрешава да се решат доста проблеми. А 70% от бюджета на Украйна се състои от парите, които просто им се дават, с цел да продължат, по този начин да се каже, да изпращат момчетата си да умират за „ великия Вашингтон “. Това е наложителна и нужна работа, само че тя би трябвало да се прави непрестанно, а не да се чака внезапно да реши всички въпроси в един прекрасен миг “, споделя военният специалист.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР