Не бива да се изключва възможността коронавирусът SARS-CoV-2, причиняващ заболяването

...
Не бива да се изключва възможността коронавирусът SARS-CoV-2, причиняващ заболяването
Коментари Харесай

Водещ китайски учен: Не изключвайте COVID-19 да е от лаборатория

Не бива да се изключва опцията коронавирусът SARS-CoV-2, причиняващ болестта в COVID-19, да е изминал от лаборатория. Това някогашният началник на китайския Център за надзор на болесттите в изявление за Би Би Си.

Китайските управляващи отхвърлят изцяло опцията коронавирусът, предизвикал пандемия през 2020 година, да е изминал от Уханския вирусологичен институт.

Джордж Гао, понастоящем вицепрезидент на Китайската национална фондация за естествени науки, къщевременно не е сигурен. В диалог като част от подкаст на BBC Radio 4 изяснява: " Винаги можете да подозирате всичко. Това е просвета. Нищо не изключвайте. "

По думите му Пекин е провел следствие на въпроса под някаква форма, което обаче не е заела институцията му и той не знае детайлности. Би Би Си пояснява това като възможен " знак, е китайското държавно управление може да е приело по-сериозно теорията за лабораторния теч, в сравнение с демонстрират формалните проучвания ".

До момента Китай не е потвърждавал, че се води такова следствие. Темата за лабораторния генезис още веднъж изплува в общественото пространство, откакто тя първоначално бе възприемана като тайна.

 Китайски учени разгласиха дълго чакани данни за произхода на COVID-19 Китайски учени разгласиха дълго чакани данни за произхода на COVID-19

, че няколко откриватели в института се разболели още през есента на 2019 година със сходни признаци. Други учени, в това число един посетил института през 2020 година, разговаряли с Би Би Си, обаче поддържат концепцията, че въпреки всичко източникът на генезис е пазар в Ухан - общоприетата версия на събитията.

 Теорията за лабораторния генезис на Коронавирус напусна тайния терен и стана Теорията за лабораторния генезис на Коронавирус напусна тайния терен и стана " догадка "
Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР